[SPLIT] POBIJEDIMO ZAJEDNO MASNE NASLAGE I SKINIMO CELULIT!!! 16 učinkovitih tretmana u Salonu Body Balance za samo 499 kn! Kupon se može iskoristiti do 20.01.2018.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smršavjeti bez puno muke? I to je moguće s današnjim paketom tretmana salona BODY BALANCE! Osim što će Vam ovi tretmani pomoći da skinete kilograme, oni će snažno djelovati i za smanjivanje celulita! Paket uključuje: 4 kavitacije, 4 vakumske limfne drenaže, 4 anticelulitne masaže, 2 body wrappinga, 2 radiofrekvencije tijela. Pa, krenimo na posao!

Kavitacija je neinvazivna terapija za uklanjanje masnih naslaga i celulita

Anticelulitna masaža spada u najdjelotvornije metoda borbe protiv celulita

Limfnom drenažom uklanjaju se toksične i štetne tvari iz organizma i razgrađuje se celulit


Kavitacija je neinvazivna i bezbolna terapija bazirana na ultrazvuku koja omogućuje brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje lokalnih masnih naslaga, celulita i oblikovanje tijela. Ona razbija masne naslage u potkožnom tkivu što direktno smanjuje obujam tretiranog dijela tijela


Anticelulitna masaža je jedna od najdjelotvornijih metoda borbe protiv celulita. Ona postupno uklanja neželjeni izgled narančine kore putem rastresanja kože i potkožnog tkiva te pojačavanjem cirkulacije.


Limfna drenaža je tretman kojim se uklanja višak nakupljene limfne tekućine i potiče normalizacija cirkulacije limfnog sustava. Na taj način, limfna drenaže pomaže tijelu ukloniti toksične i štetne tvari iz organizma, čime se razgrađuje i celulit!


Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.


RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože