PodržimoNaše

[ZAGREB] Rješite se stresa, napetosti i bolova! Opustite se uz anticelulitnu, medicinsku, sportsku, relax masažu ili ručnu limfnu drenažu u kozmetičkom salonu ŠUBIDU već od 39 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pružite svom tijelu i duhu ono za čime vapi u ove hladnije dane. Oslobodite napetost u mišićima nakon svakodnevnog dugotrajnog sjedenja i prepustite se stručnim rukama! Rok iskoristivosti kupona je do 25.01.2018.!

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini! Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Masaže izvode fizioterapeuti!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel: 095/751 8899 ili minimalno 2 dana ranije uz KOD i ID kupona po primitku.