HVAR - uživajte u toplom suncu Mediterana i posjetite svima omiljenu destinaciju! 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Timun za 449 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hvar je jedan od najsunčanijih otoka u Hrvatskoj, s prosječno 2722 sunčana sata. Nevjerojatno plavo more, burom isklesane hridi, opojni miris mediteranskog raslinja i stalni koncert cvrčaka u potpuno netaknutoj prirodi bit će nezaboravan i jedinstven doživljaj svakom posjetitelju!

Hotel Timun smješten je uz samu morsku obalu s predivnim pogledom na cijeli zaljev Pokrivenik s jedne strane i na predivno kopno okruženo planinom Biokovo s druge strane.

Uvala Pokrivenik, smještena je na sjevernoj strani otoka Hvara, na pola puta između Sućuraja i Jelse.

Pokrivenik je jedan od najljepših zaljeva na Jadranu, pa je zbog svoje ljepote ovdje čak sniman dječji  film „Družba sinjega galeba“.

Hotel se nalazi u prekrasnoj prirodi, okružen maslinicima i vinogradima, a u blizini je i mali mol za privez jedrilica.

SOBE:

Na raspolaganju ima 14 soba s kupaonicom, satelitskom televizijom , klima uređajima, balkonom.

Sobe su dvokrevetne, dvokrevetne s pomoćnim ležajem i obiteljske 2+2 sobe.   Postoji mogućnost korištenja wi-fi interneta uz nadoplatu.

RESTORAN:

U prizemlju objekta nalazi se restoran s pansionskom i a la carte ponudom hrane, te pizzeria.

Kako bismo dodatno naglasili prirodnost i uživanje u netaknutoj prirodi, sva naša jela bazirat će se na domaćim začinima i prirodnom maslinovom ulju s otoka Hvara.

Svim gostima delicije će pripremati vrhunski profesionalni kuhar od pažljivo odabranih domaćih namirnica i svakodnevno svježe ribe i morskih plodova. 

DODATNI SADRŽAJI:

U neposrednoj blizini nalazi se šljunčana plaža duga oko 150 metara, posve nepristupačna pješice zbog visokih litica, do koje vozimo naše goste i turiste svaki dan brodom nekoliko puta dnevno.

Hotel Timun nudi dodatne sadržaje kao što su vožnja sandolinom i motornim čamcem.

Želite li provesti ugodan odmor u čistoj, mirnoj i netaknutoj uvali, srdačno vas pozivamo!
 

Prije kupnje kupona potrebno je provjeriti slobodne termine i napraviti prerezervaciju na e-mail info@hotel-timun.hr ili telefonom na +385 21 745 120