Dočekajte Novu u Sarajevu na otvorenom uz koncert Zdravka Čolića, a smještaj potražite po super cijeni u Hostelu City Rest uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hostelskoj četverokrevetnoj sobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte i Vi sve čari dočeka Nove na otvorenom u Sarajevu uz Zdravka Čolića, i ugodno se smjestite u Hostelu City Rest, koji se nalazi u Skenderiji u Sarajevu!

Ponuda uključuje: 

3 dana, 2 noćenja s doručkom, u hostelskoj četverokrevetnoj sobi + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe. 

Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča doček Nove Godine na otvorenom gdje nastupa Zdravko Čolić!

 

Na listi među deset gradova koje treba posjetiti, britanski časopis Rough Gides Sarajevo je stavio na drugo mjesto navodeći: "Različite svjetske religije miješaju se na ulicama Sarajeva. Ovaj grad često opisuju kao mali Istanbul ili čak mali Jerusalem."

O Hotelu

Hostel City Rest je mali hostel u kojem ćete se osjećati kao kod kuće. Trudimo se upoznati svakog gosta sa bosanskom kulturom i tradicijom, umjetnicima i poslovnim ljudima, poljoprivrednicima i zanatlijama kako bi njihov posjet ostavio uticaj na lokalne živote i zajednicu.

U hostelu City Rest možete računati na udoban krevet, čistu kuću i nasmijano osoblje spremno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sobe u hostelu su dvokrevetne, 4-krevetne i 6-krevetne.


Dostupni su Vam;

besplatan internet, 
posteljina i ručnici, 
gostinjska kuhinja sa besplatnom kavom, čajevima i začinima, 
zajedničke prostorije, 
besplatne karte grada, 
besplatno razgledavanje grada. 


ODMAH po kupnji kupona sve informacije vezano za rezervaciju termina možete dobiti putem maila info@hostelcityrest.com ili putem telefona +387 33 444 111, uz KOD i ID kupon po primitku.