Uživajte u razgledu božićne Budimpešte u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča, licenciranog turističkog pratitelja...Kupon vrijedi isključivo za odabrane termine polaska: 16.12., 23.12.17.!!! Polazak iz Rijeke u 02.00 sati sa Jelačićevog trga, iz Karlovca u 03.45 sata uz doplatu, a u 05.00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506)!

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Rijeka/Karlovac/Zagreb – Budimpešta

Polazak iz Rijeke u 02.00 sati sa Jelačićevog trga, a iz Karlovca u 03.45 sata uz doplatu** Vožnja kroz Hrvatsku do Zagreba. Polazak u 05.00 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506). Vožnja autobusom kroz Mađarsku do Budimpešte. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada. Odlazak do Vaci ulice – glavne i najpoznatije shooping ulice. Slobodno vrijeme za uživanje u predbožićnom ugođaju. Smještaj u hotel. Po želji grupe mogućnost odlaska na romantičnu večernju vožnju Dunavom. (fakultativno uz doplatu). Nakon vožnje brodom predlažemo posjet čardi uz tradicionalnu večeru, program i glazbu. (fakultativno uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan: Budimpešta – Zagreb/Karlovac/Zagreb

Nakon doručka odlazak u poludnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: BUDIM – PEŠTA – MOSTOVI NA DUNAVU – KATEDRALA – TRG HEROJA – NEP STADION – BUDIM – RIBARSKA UTVRDA – CITADELA i dr. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Polazak za Hrvatsku u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb/Karlovac/Rijeku u kasnim večernjim/noćnim satima.

Za polazak iz Rijeke potrebno je 20 prijavljenih po terminu!