SKIJANJE NA KRVAVCU! 2 Iili 3 noćenja s buffet doručkom u Domačiji Vodnik u Sloveniji, besplatan parking i WI-FI + povoljnija cijena wellnessa, sve za 2 osobe već od 749 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krvavec je jedno od najboljih skijališta u Sloveniji sa preko 30 km uređenih staza! Pansion Vodnik*** vas poziva na bogati paket za dvoje po super cijeni! Djeca do 3 godine GRATIS boravak!


Skijalište Krvavec ima 30km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450m do 1,971m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Velika atrakcija na skijalištu je Eskimsko selo. Ugodna atmosfera, uz dobru domaću hranu i piće, nudi brojne skijaške zabave zbog kojih ćete se sigurno opet vratiti!

Pansion Vodnik*** nudi idealan smještaj za sve osobe koje su u potrazi za aktivnim odmorom- skijanje na obližnjem skijalištu Krvavec, planinarenje, brdski biciklizam ili šetnje i razgledavanje predivne Ljubljane koja je udaljena svega 20-tak minuta vožnje.

Udaljenost od Zagreba - 160 km, udaljenost od Rijeke - 130 km!

Check in: od 14:00 h, check out: do 11:00 h, sve prema raspoloživosti.

Djeca do 3 godine GRATIS boravak!

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na + 386 4 292 72 60

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@domacija-vodnik.si uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.