Wellness hotel Aurora 4* Vas poziva u Mali Lošinj! Vrhunski paket uključuje 2 polupansiona, analizu sastava tijela, korištenje sauna, unutarnjeg bazena, ..za dvoje već od 1574 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neodoljivo ukusna hrana, prekrasno uređene sobe, ljubazno i organizirano osoblje, uredne i čiste sobe, predivan pogled na morsku uvalu okruženu borovom šumom, i taj miris..... aromatični miris Mediterana..... sve to čini čarobnu kombinaciju za nezaboravan odmor vrijedan svake lipe!

Hotel Aurora idealan je izbor za romantičan i opuštajući odmor uz more! Uronjen u zelenilo stoljetne borove šume, spoj je modernog dizajna, udobnosti i vrhunske usluge! 


Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) u 1/2 standard sobi park strana + analiza sastava tijela vrhunskim medicinskim uređajem Seca mBCA 515, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) u 1/2 +1 premium sobi park strana+ analiza sastava tijela vrhunskim medicinskim uređajem Seca mBCA 515, sve za 2 odrasle osobe


1 x Analiza sastava tijela za 2 osobe vrhunskim medicinskim uređajem Seca mBCA 515. Ovaj analizator sastava tijela u manje od 20 sekundi daje podatke koji pomažu kod određivanja vašeg općeg zdravlja I nutritivnog unosa, a  može služiti I u praćenju fizičkog stanja i promjene tjelesne mase, tj. sastava tijela.

Dodatne pogodnosti: 

neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, vanjski bazen s morskom vodom; 
korištenje ogrtača, 
wellness papuče tijekom boravka; 
korištenje sauna i relax zone (prema raspoloživosti); 
fitness centar; 
besplatan WI-FI; 
besplatan parking.

 

Kupon vrijedi do 28.12.2017.!!!



CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 661 111.Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail aurora@losinj-hotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Hotel Aurora smješten u Sunčanoj uvali, udaljen je svega 50 metara od mora i sportskih sadržaja te 20 minuta lagane šetnje od centra Malog Lošinja.

Sobe su sa balkonom, klimatizirane, opremeljene telefonom, bežičnim internetom (WiFi), satelitskom TV, sušilom za kosu, minibarom i sefom.

Usluga prehrane obuhvaća polupansion. Buffet doručak i večera, show cooking uz večeru.


Otok Lošinj savršen je izbor za zdrav i aktivan odmor u svako godišnje doba. Ovdje bogatstvo borove šume odiše mirom i lakoćom, modro more poziva na osvježenje, a aromatično bilje širi svoje opuštajuće mirise.

AURA botanic SPA - Jedinstveni koncept nadahnut prirodom cresko-lošinjskog arhipelaga, tretmani u kojima se koriste eko certificirana ulja i bilja uz stručnost tima terapeuta. Na raspolaganju su vam vanjski i unutarnji bazen sa morskom vodom, bazen za djecu, sauna i relax zona te fitness.


Sadržaji hotela:

udobne i moderno opremljene sobe i suitevi

AURA botanic SPA - wellness centar

unutarnji i vanjski bazen sa morskom vodom

sportski sadržaji u blizini hotela

hotelski restoran s à la carte odjeljkom

bogata buffet ponuda i show cooking

à la carte restorani uz more u blizini hotela

8 teniskih terena i drugi sportski sadržaji u blizini hotela

besplatan Wi-Fi

SPORT

8 zemljanih teniskih terena od kojih 2 osvijetljena, škola tenisa

1 polivalentno igralište (mali nogomet, 2 košarkaška, 2 teniska, 2 odbojkaška igrališta)

Kuglana

Boće

Mini golf

Stolni tenis

Najam bicikli

Pješačke i planinarske staze u blizini


PONOSIMO SE OSVOJENIM NAGRADAMA: 


· Tripadvisor - Certificate of Excellence 2013, 2014, 2015

· HolidayCheck Award 2o14, 2015

· Premier Traveller - među 10 najboljih SPA u svijetu 2014

· Sustainable hotel - UPUH 2015

SMJEŠTAJ:

Standard sobe

Sobe s dva ležaja ili s francuskim ležajem (160 cm širine), idealan su izbor za one koji vole putovanti sami ili u paru (do 2 osobe). Sobe su s balkonom na park stranu, okružene borovom šumom. Dio soba prilagođen je osobama s invaliditetom.

Otok Lošinj savršen je izbor za zdrav i aktivan odmor u svako godišnje doba. Ovdje bogatstvo borove šume odiše mirom i lakoćom, modro more poziva na osvježenje, a aromatično bilje širi svoje opuštajuće mirise.

Upravo tu, u prekrasnim uvalama otoka Lošinja, okruženi stoljetnom borovom šumom, pronaći ćete naše hotele, vile i restorane. Zdrav i aktivan odmor, wellness ili obiteljski odmor uz komforan smještaj, individualan pristup i profesionalna usluga našeg osoblja, te raznovrsnost sadržaja temelj su naše ponude.

Jeste li znali

..da je Mali Lošinj - dobitnik Srebrnog cvijeta Europe - prestižnu nagradu za uređenost i kvalitetu života građana!

Mali Lošinj

Mali Lošinj je najveće naselje na otoku, smješten je s južne strane lošinjskog zaljeva te je zahvaljujući tom položaju postao značajno pomorsko i trgovačko, a danas i turističko središte.

Smješten je u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovoga otočja. Sa 7.000 stanovnika, danas je Mali Lošinj najveći otočni grad na Jadranu. Počeci Malog Lošinja sežu u 12. stoljeće kada je na otok Lošinj došlo dvanaest hrvatskih obitelji nastanivši se u istočnoj uvalici Sv. Martin. Prvi hrvatski doseljenici bili su stočari i poljoprivrednici, kasnije prelazeći na ribarstvo, pomorstvo i brodogradnju selilo se i cijelo naselje prema obali.

Danas je Mali Lošinj jedan od glavnih turističkih centara na Jadranu, poznat u svim europskim turističkim krugovima o čemu svjedoče mnogobrojni vjerni gosti, koji ga posjećuju svake godine iznova.