Glatka koža je uvijek IN! Trajno uklanjanje dlačica na cijelim nogama uz 3 IPL tretmana za potkoljenice i 3 IPL tretmana za natkoljenice u Zagrebu uz popust od čak 73%!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 445,55 €
Ušteda 73%
Cijena 119,32 €

Zaboravite britvice, trakice, kremice... Uz IPL metodu trajno odstranite dlačice na cijelim nogama i uživajte u kratkim suknjicama i hlačicama cijelo ljeto! I iduće ljeto... i ono iza... :)

Što može aparat Iskra Pulse Light učiniti za mene?

Svjetlost je oduvijek bila vir života i veselja i sada možete sa njom naglasiti ljepotu vašeg tijela. Prekomjerne dlakavosti,strija,proširenih kapilara, sunčanih pjega, sada se konačno možete riješiti upotrebom aparata Iskra Pulse Light.

Da li sam primjeren / na kandidat / kinja za terapiju s aparatom Iskra Pulse light?

Ta neinvazivna terapija je odlično rješenje za muške i ženske svih starosti. Terapije ne savjetujemo trudnicama te ljudima sa rakom ili dijabetesom. Prije terapije nemojte dlake odstranjivati voskom ili čupanjem nego ih obrijte. Dva dana prije i nakon tretmana ne ispostavljajte mjesta tretmana suncu ili drugim jakim izvorima svjetlosti (solarij).

Kako se terapija odvija?

Terapija je obično posve jednostavna. Kožu najprije očistimo, a nakon toga sa posebnom terapeutskom glavom na željeno mjesto dovedemo precizne impulse žute, narančaste ili crvene svijetlosti.

Sam tretman je relativno bezbolan ali ipak možete tokom terapije očekivati osjećaj, koji je najviše sličan štipanju.

Nakon terapije nećete osjetiti bolove ili druge neugodne posljedice, zato možete odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Paziti je potrebno samo,da se nekoliko dana nakon tretmana ne izlažete prekomjerno suncu.

Koliko je tretmana potrebno za uspješnu terapiju?

Broj tretmana je ovisan o željenom cilju, predjelu na tijelu, veličini tretiranog dijela i od individualne reakcije na terapiju.

Odstranjivanje dlaka (epilacija). Obično je za najbolji rezultat potrebno od 3 – 5 tretmana u razmaku od dva do tri tjedna. Tretman trajnog uklanjanja dlačica traje od 35-45 minuta.

Da li može doći do kakvih nuspojava?

Primjećene nuspojave su rijetke i nestanu u nekoliko sati odnosno dana nakon tretmana.

IPL tehnologija

Za razliku od lasera kojemu su izvor svjetlosti diode, IPL radi na principu flash lampe Xenon are. IPL svjetlo vrlo visoke energije je viševalno i difuzno te djeluje kao skup nekoliko lasera zajedno. Pigment dlake apsorbira IPL zrake i provodi ih do korijena uništavajući sam korijen čime onemogućava njezin ponovni rast.