Predblagdanska čarolija predivne Austrije! Papageno Tours Vas vodi na advent u Grazu - Mariazell- Frohnleiten: 16.12.17. uz prijevoz za samo 179kn/osobi!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udahnite opojne mirise cimeta, klinčića, osjetite nježne zvuke božićnih pjesmica i ispunite se blagdanskim duhom u najvećem austrijskom marijanskom svetištu “Gospe od Mariazella” i uživajte u čaroliji vječnog Graza...

PROGRAM PUTOVANJA: 


Polazak sa Autobusnog kolodvora u Zagrebu u 5,45 h. Vožnja prema Grazu -Adventski i božićni sajmovi koji se održavaju na više lokacija u gradu stvaraju blagdansko raspoloženje i privlače miomirisima i dojmljivim idejama za božićne darove. Fasada pokrajinskog parlamenta Landhausa svake se večeri pretvara u ogromni adventski kalendar, trg Karmeliterplatz postaje „ledenim“ zimskim svijetom, dok trg Mariahilferplatz blista u bogatstvu okićenih božićnih jelki. Slobodno za vlastite programe i shopping. 


Nastavak putovanja do romantičnog gradića Mariazella, poznatog hodočasničkog svetišta. Ispred živopisne kulise bazilike, usred zimskog svijeta okolnih planina regije Mariazeller Land, u središtu pozornosti se nalazi blagdanska atmosfera adventa. Atrakcije sežu od najvećeg božićnog vijenca koji je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, 5 metara visoke kuće medenjaka izgrađene od više od 1.000 kg pravih medenjaka, živućih Mariazellskih jaslica s kozama i magarcima, sve do adventskog kalendara velikog kao cijela kuća te poštanskog ureda za božićne želje i čestitke. Slobodno za kupovinu i uživanje u božićnom sajmu, gdje ćemo dočekati sumrak kada Mariazell postaje bajkovit, posebno adventska zgrada sa brojem osvijetljenih prozora prema adventskom kalendaru . 


Nastavak puta prema Frohnleitenu-mjesto koje se smjestilo na rijeci Muri i dobitnik je godišnje nagrade za najljepše uređeno adventsko malo mjesto.Na glavnom trgu nalazi se jedinstvena, bogato okićena barokna crkva, koja je u vrijeme adventa posebno lijepa, a u večernjim satima bezbroj lampica stvara jedinstven ugođaj. 


Povratak za Zagreb u večernjim satima, dolazak u kasnim večernjim satima.