[VARAŽDIN] Ciljani tretmani za trbuh, bedra, koljena, ruke i stražnjicu! 25 tretmana preoblikovanja, rješavanja celulita i detoksikacije u Studiu za njegu Touch za samo 549 kuna!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

25 najučinkovitijih tretmana preoblikovanja ,rješavanja celulita i detoksikacije, koji dovode do gubitka od 3-6 kg i do -20 cm na kritičnim područjima: uz savjetovanje, praćenje, mjerenje te izrade plana prehrane unutar 4 tjedna! 1 tretman mezoterapije zatezanja kože, redukcije celulita serumima za drenažu, tonus i kolagen!

Kriolipoliza je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak.

Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi.

Nagrada svakom klijentu za gubitak - 5 kg -dodatnih 5 tretmana preoblikovanja ili 5 tretmana rješavanja podbratka!!!

Radiofrekvencija uspješno se koristi kod sljedećih indikacija:
pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
poboljšanje mišićnog tonusa
uklanjanje celulita
uklanjanje masnih naslaga
zatezanje kože lica i tijela
uklanjanja podbradaka
podizanje očnih kapaka
uklanjanje crvenih strija i ožiljaka
terapija za akne
fizikalna terapija
 
 
 
Proces uklanjanja masnih stanica izloženih kriolipolizi započinje kristalizacijom, nakon koje slijedi apoptoza ili progresivni raspad stanica tj. "programirana smrt stanice". Mehanizam je to kojim stanica aktivno, uz utrošak energije i sintezu određenih proteina, pokreće vlastito "umiranje" kao sastavni dio fizioloških procesa ili kao odgovor na određena patološka stanja s postupnim oslobađanjem lipida tijekom idućih 15 dana. Upravo je zato preporučeno minimalno vrijeme između tretmana 15 dana u slučaju kada se rade tretmani topljenja prekomjerne masnoće, dok je za anticelulitne tretmane i tretmane lica preporučeno vrijeme između tretmana 7 dana.

Osim što su rezultati mjerljivi u centimetrima i vidljivi odmah nakon tretmana, promjene se događaju još idućih 15 dana. Sam tretman je ugodan, a prati ga osjećaj intenzivne lokalizirane hladnoće početkom izvođenja. Nakon tretmana može se nastaviti s uobičajenim aktivnostima bez ikakvih nelagodnosti.
Kriolipoliza je posebno namijenjena za lokalne masne naslage i preporučujemo je osobama koje žele reducirati lokalno masno tkivo, kao na primjer masno tkivo na trbuhu, donjem dijelu leđa, rukama, bokovima.
Kriolipoliza je način kontroliranja ili smanjenje masnih naslaga na prirodan i primjeren način, čime se izbjegavaju traumatična iskustva invazivnih metoda (liposukcije) i sprečava rizik oštećenja okolnog tkiva koje se može dogoditi kad se koriste druge metode kao što su radiofrekvencija, kavitacija, ultrazvuk ili laser.

Vakum tretman je tretman kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i mišićima i reducira celulit. Potpuno je bezbolan, a radi se pomoću posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s rotirajućim valjcima, masira tretirani dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Vakum potiče cirkulaciju te s time poboljšava elastičnost i čvrstoća kožnog tkiva.