Luksuzni wellness tjedan ili vikend paketi za dvoje! 2 polupansiona za dvoje u rajskom apartmanu u Termama Snovik sa saunom, jacuzzijem, vodenim krevetom i boca pjenušca uz kamin već od 1925kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje prekrasni rajski apartman sa saunom, jacuzzijem, vodenim krevetom i kaminom uz bocu pjenušca, neograničeno kupanje u termalnim bazenima na dan dolaska i odlaska, noćno kupanje srijedom, petkom i subotom, ogrtač i šlapice u sobi, dobrodošlica u sobi, domaći čaj, kava, Wi-Fi, parkirni prostor...Kupon je iskoristiv u periodu 06.01.-30.03.2018.!

Terme Snovik nude smještaj u udobnim i dobro opremljenim sobama 4* ili apartmanima (74 apartmana i 31 dvokrevetnih soba) uz pogled na zelenu dolinu i okolne planine.  Apartmani i sobe su opremljeni namještajem od drveta jasena tipičnih za dolinu Tuhinja. Interijer i eksterijer kombinira davno zaboravljena vremena i udobnost sadašnjosti. 

Za najzahtjevniji ukus tu je i luksuzni apartman opremljen jacuzzi kadom i privatnom saunom. 

Zgrade su dizajnirane tako da je njihov raspored maksimalno prilagođen prirodnoj konfiguraciji terena. U sjeni apartmana nalaze se dječja igrališta, vanjska teretana, cvjetni kreveti i vrtovi s ljekovitim biljem.

Eco Snovik Spa prostire se na 1000m2 površine te uključuje unutarnje i vanjske bazene s vrhunskom termalnom vodom za kupanje i piće. Temperatura vode: unutarnji bazen 32 ° - 36 ° C, vanjski bazen 26 ° - 28 ° C.

Lokalni ljudi već dugo govore o posebnim vodama koje teku usred zime i "smiruju" sve vrste bolesti. Godine 2008., termalne vode Terme Snovik službeno su proglašene prirodnim ljekovitim sredstvom.

U okolici Termal Riviere Snovik zabavite i rekreirajte se uz planinarenje, biciklizam, šetnju i igranje golfa u botaničkom vrtu Volčji Potok. 

Možete posjetiti organska poljoprivredna gospodarstva, barokne crkve ili otići na ručak u naš restoran Potočka ili obližnji lokalni restoran.