Nova 2018. u antičkom gradu RIMU 30.12.17 -02.01.18.! Polazak zrakoplovom iz Zagreba i Splita, 3 noćenja s doručkom u Hotelu *** u centru grada, za samo 2899 kn/osobi! Garantirani polazak!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[INTEGRAL ZAGREB] Let iz Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu, (sastanak kod infošaltera u 13:00 sati). Polazak zrakoplova Croatia Airlines u 14:35 sati, međuslijetanje u Splitu u 15:25 sati,polazak zrakoplova iz Splita u 15:55 sati!

Nova godina 2018.

RIM 

Zrakoplovom iz Zagreba i Splita 


Garantirani polazak!

Datum putovanja: 30.12.2017. - 02.01.2018.


1. dan ZAGREB/SPLIT - RIM

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 13:00 sati. Polazak zrakoplova Croatia Airlines u 14:35 sati. Međuslijetanje u Splitu u 15:25 sati. Polazak zrakoplova iz Splita u 15:55 sati. Po slijetanju zrakoplova u Rim u 17:10 sati, slijedi transfer autobusom do hotela, uz kraći panoramski razgled grada. Smještaj u hotel u centru grada. Nakon kraćeg odmora odlazak ne šetnju središtem grada: Piazza de la Republica, Piazza di Spagna, Španjolske stube, Fontana di Trevi. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

2. dan RIM

Doručak. Odlazak na razgled grada pješice i javnim prijevozom: crkva Santa Maria Maggiore, crkva San Pietro in Vincoli, gdje se nalazi grob Julija Klovića i Michelangelova skulptura Mojsija. Nastavak razgleda  šetnjom antičkim Rimom: Koloseum, Palatinum, Rimski forum, Piazza Venezia, bazilika Santa Maria Sopra Minerva,  Panteona – Hram svih bogova s čudesnom kupolom, Piazza Navona. Slobodno vrijeme za večeru u jednom od tipičan rimski restoran u okolici Piazze Navona. Doček Nove godine na ulicama i trgovima Rima. Noćenje.

3. dan RIM

Kasniji doručak. Odlazak javnim prijevozom do Vatikana, na tradicionalnu papinu novogodišnju misu na trgu sv. Petra. Nastavak razgleda: Anđeoski most, Anđeoska tvrđava. Slobodno poslijepodne za šetnju i vlastito istraživanje grada. U večernjim satima predlažemo odlazak u četvrt Trastevere, koja odiše pravom rimskom atmosferom, s tipičnim restoranima i barovima. Noćenje.

4. dan RIM – SPLIT/ZAGREB

Doručak. Odlazak javnim prijevozom na razgled Vatikana: trg sv. Petra s kolonadama, Bazilike sv. Petra - najveće crkva na svijetu, kojom dominira Michelangelova kupola. Predlažemo uspon na čuvenu kupolu (320 stepenica) s prekrasnom panoramom cijelog Rima, te posjet Vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. Transfer autobusom u 15:00 sati od hotela do Zračne luke u Rimu. Prijava na let za Zagreb. Polijetanje zrakoplova u 18:00 sati. Međuslijetanje u Split u 19:10 sati. Nastavak leta za Zagreb u 19:45 sati i dolazak u Zagreb u 20:40 sati.


PRTLJAGA uključena u cijenu: 1 komad prtljage koji se prijavljuje do 23 kg + 1 komad ručne prtljage do 8 kg težine, dimenzija 55 x 40 x 20 cm


Za Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu predlažemo online kupovinu ulaznica na stranici  

https://biglietteriamusei.vatican.va/musei/tickets/do za termin 02.01.2017. godine od 10:00 sati. 

Online cijena €20 (bez čekanja u redu)


Informativne cijene ulaznica: - Koloseum, Rimski forum, Palatinum €12 

                                                      - Vatikanski muzej i Sikstinska kapela €16 

                                                      - karta za metro €1,50


Prilikom razgleda Rima koristi se podzemna željeznica. Pojedinačna cijena karte €1,50.


NAPOMENA: organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom razgleda, kao i dan posjeta Pompejima, ovisno o državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen, bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.