Savršen i originalan poklon za Božić! BIO poklon paket od lješnjaka - ulje (100ml), brašno (450g) i maslac/namaz (250g) za samo 125kn! Besplatna dostava iznad potrošenih 200 kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SUPER POGODNOST - Besplatna dostava iznad potrošenih 200 kn, a moguće je i osobno preuzimanje! Ovi poklon paketi idealni za poklon Vama dragim ljudima/zaposlenicima/poslovnim partnerima,a moguće je složiti i drugačiju kombinaciju proizvoda u poklon paketu (poslati mail za dogovor)!

Poklon paket sadrži: 

1. Ulje bio lješnjaka 100 ml 

2. Brašno bio lješnjaka 450 g 

3. Maslac/namaz bio lješnjaka 250 g  

O nama

Direktor tvrtke Vinko Matišin osnovao je tvrtku Multitasking j.d.o.o. 2015. godine. Obiteljskim višegodišnjim nasadom lješnjaka rodila se ideja o inovativnim proizvodima i širenju asortimana. Istraživanjem tehnologija i stanja na tržištu tvrtka je počela proizvoditi hladno prešane proizvode lješnjaka ekološke proizvodnje, bez ikakvih dodataka. Tim procesom dobiva se hladno prešano ulje visoke kvalitete te kao nusproizvodi brašno i maslac lješnjaka. Vodimo brigu o ekološkoj proizvodnji, a  lješnjak je u potpunosti iskorišten.


Hladno prešani proizvodi lješnjaka podijeljeni su u 3 kategorije: ulje, brašno i maslac.

Troškovi dostave iznose cca. 25 kn (1 paket ), u roku od 10 radnih dana po dostavi adrese.

Besplatna dostava iznad potrošenih 200 kn, a moguće je i osobno preuzimanje! Moguće je složiti i drugačiju kombinaciju proizvoda u poklon paketu – poslati mail za dogovor!


Pogledajte i neke korisne i zanimljive recepte od lješnjaka, te brojne prednosti njegove upotrebe.