Otkrijte podzemni svijet najpoznatije spilje na svijetu i uživajte u jedinstvenom prikazu Živih Jaslica i uživajte u božićnoj idili Ljubljane! Polazak autobusa u 8:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva!

PROGRAM PUTOVANJA:  

Ugodno putovanje do POSTOJNE. Postojnska jama je jedna od 20 vapnenačkih riznica slovenskog krasa koje su uređene i otvorene za posjetitelje. Dugačka je 20 km i prepuna divnih podzemnih prolaza, galerija i soba koje je u posljednjih 20 
godina posjetilo preko 30 milijuna ljudi. Postojna je i najveća špilja otvorena u cijeloj Europi. Lako je prohodna, a jedan dio ove prekrasne prirodne atrakcije obilazi se i vlakićem. 


No, u božićno vrijeme ovaj prekrasni prostor kraškog podzemlja pretvara se u jedinstvenu pozornicu – pozornicu živih jaslica! Već 25 godina posjetitelji mogu, uz laganu šetnju kroz postojnsko podzemlje, uživati u živoj prezentaciji biblijskih prizora Isusova rođenja, a blagdanskoj atmosferi na originalan način doprinose i božićna glazba te igra svjetala. 


Nakon obilaska Postojne slobodno vrijeme za odmor i osvježenje te posjet mini božićnom sajmu koji će biti organiziran na trgu ispred ulaza u Postojnsku jamu. Slijedi odlazak u glavni grad Slovenije. Po dolasku u LJUBLJANU informativna šetnja središtem grada, a potom slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ugođaju! Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 19:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.