[VARAŽDIN] Iskoristite ponudu za uklanjanje dlačica i genijalan popust! 35 tretmana uklanjanja dlačica E-light metodom u Arteviti, uz čak 92% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isprobajte najnoviju tehnologiju na području depilacije! Na prvi tretman je potrebno doći do 15.01.2018.!

Ponuda centra Artevita uključuje paket od 35 tretmana dugotrajnog uklanjanja dlačica.


Paket se sastoji od: 
5x potkoljenice, 
5x natkoljenice, 
5x linija trbuha, 
5x bikini, 
5x pazusi, 
5x nadusnice, 
5x brada.

Po primitku kupona termin je potrebno najaviti 7 dana unaprijed na tel. 095 507 0979, uz KOD i ID kupona.ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br.tel: 0955070979, uz KOD i ID kupona po primitku!


Kombinirajući intenzivnu pulsirajuću svjetlost i radio frekvenciju tretmani su efikasniji i smanjuje se rizik od opekotina. Uvođenjem radio frekvencije uz IPL dolazi do boljeg apsorbiranja svjetlosti jer se snaga ne gubi na površini kože tako da se mogu koristiti i niže jakosti IPL-a što smanjuje peckanje i rizik. Ovo je nova tehnologija koja je odobrena od krovne FDA organizacije ( Food and Drug Association) da se može reklamirati kao trajno uklanjanje dlačica što potvrđuje njegovu efikasnost i kvalitetu.


Za bolje i brže rezultate treba voditi računa o sljedećem: ne preporuča se izlaganje suncu mjesec dana prije tretmana, ne preporučuju se sredstva za samotamnjenje i izbjeljivanje dlačica, na dan tretmana nije poželjno nanositi kreme, pudere ili losione, između tretmana  može se koristiti samo klasično brijanje britvicom i ne smiju se koristiti betakaroteni.

 

Tretman se ne preporučuje: trudnicama, dojiljama, dijabetičarima, osobama koje boluju od epilepsije, osobama s dermatitisom ili ekcemom na području tretmana i osobama sa alergijom na svijetlost,te maloljetnim osobama.  


Prije tretmana se ne preporuča brijanje britvicom niti čupanje dlačica pincetom ili depiliranje. Dlaka mora biti duga 3-4mm. Poslije tretmana je potrebno izdepilirati voskom ili šećernom pastom.