ADVENT U ZADRU! 3 dana i 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem + poklon dobrodošlice + besplatan Wi-FI, sve za 3 ili 4 osobe u IDASSA ATRIUM 4* već od 1259 kuna!

Super cijena 1.259 kn
Uštedi još 63 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 63 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Doručak je u obližnjoj konobi Skoblar! Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi do 21.12.17. !

Višestoljetno bogatstvo Dalmacije, njezinog naroda, običaja, kulture i povijesti leži danas pohranjeno u starim kamenim vilama koje išibane vjetrovima, solju, morem i suncem u sebi skrivaju dugogodišnju turbulentnu historijsku baštinu života ovog podneblja.  

Objekat Idassa Atrium se nalazi u samom centru Poluotoka, kod crkve sv.Šime. Novouređene sobe su spoj modernog interijera i kamenih zidova, te ni jednog gosta ne ostavljaju ravnodušnim. 

Uživajte u Adventu uz glazbu, blagdanske delicije i obilje zabave na najboljoj lokaciji u Zadru!

Treće izdanje Adventa u Zadru će tijekom punih pet tjedana trajanja, od 24. studenog 2017. do 1. siječnja 2018. godine

Očekuje Vas zabavni adventski program na trgu Petra Zoranića:

*         08.12. Koncert Damir Kedžo 

*         16.12. Koncert Giuliano

*         22.12. Koncert klape Rišpet

*         29.12. Koncert TBF

*         31.12. Narodni trg: doček Nove godine uz nastup Tomislava Bralića i klapu Intrade te Marka Škugora na Narodnom trgu