Željni ste partijanja? NOVA GODINA U NOVOM SADU! 4 dana ludog provoda u organizaciji ATLAS turističke agencije od 30.12.17. do 02.01.18., prijevoz, 3 noćenja s doručkom, po super cijeni!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na Trgu slobode u Novom Sadu za doček Nove 2018. godine nastupit će Darko Rundek, S.A.R.S. i Plavi Orkestar, ili samo za kupce preko Crnog Jaja GRATIS doček Nove godine u Disko klubu (cca.19 EUR po osobi) u organizaciji EXIT-a!

POLAZAK: 30.12.2017

VRIJEME PUTOVANJA: 4 DANA / 3 NOĆI


1.DAN: ZAGREB - NOVI SAD

Polazak autobusa oko 5.30 h iz Zagreba. Vožnja preko Slavonije do Novog Sada, grada gdje se svake godine održava najpoznatiji regionali festival - EXIT FESTIVAL. Dolazak u Novi Sad u poslijepodnevnim satima. Slijedi panoramski razgled grada autobusom. 


Grad će vas sigurno oduševiti i imat će te dovoljno vremena za piće ili kavu. U gradu ćete vidjet trobrodnu sinagogu, koja je u odličnom stanju preživjela II. svjetski rat, najstariju pravoslavnu crkvu i pješačku zonu s najatraktivnijim zgradama iz 18. i 19. stoljeća. Nakon razgledavanja grada, smjestit ćemo se u hotel. Navečer slijedi odličan Party!

2. DAN: NOVI SAD
Nakon doručka slijedi razgledavanje grada i Petrovaradinske tvrđave u pratnji vodića uz kraću pauzu. Slobodno vrijeme za ručak i degustaciju specijaliteta iz Novog Sada (fakultativno, doplata na licu mjesta). Povratak prema hotelu i priprema na najdužu noć u godini! Doček Nove godine u disko klubu! (fakultativno, uključeno u cijenu).


3. DAN: NOVI SAD – BEOGRAD – NOVI SAD
Kasni doručak. Vožnja autobusom prema Beogradu (fakultativno, doplata na licu mjesta). Razgledavanje grada autobusom (Dedinje) sa zaustavljanjem u Kući cvijeća, razgled završava ispred zgrade TV Pink-a. Nastavak vožnje prema centru grada, do Trga republike i tvrđave Kalamegdan. Slobodno vrijeme za šetnju graduom. U poslijepodnevnim satima povratak u Novi Sad. Navečer prava balkanska zabava! (fakultativno, doplata na licu mjesta).


4.DAN: NOVI SAD – ZAGREB
Nakon kasnog doručka, polazak autobusa prema Zagrebu.  


Doček Nove godine u Novom Sadu organizirano je u suradnji sa slovenskim grupama - Kompas Young!

Za ovu ponudu nije potrebno kontaktirati agenciju!