[BOŽIĆNA AKCIJA] - Ekskluzivna ponuda na Crnom Jaju! 2 dana/1 noćenje s doručkom, ulaz u hotelski bazen i saune... sve za dvoje u hotelu Atlantida Boutique 5* u Rogaškoj Slatini za samo 818kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neograničeno kupanje u hotelskom i masažnom bazenu, ulaz u Oazu sauna i hotelski fitness centar, boca Donat MG vode u sobi po dolasku, piće dobrodošlice, slobodan ulaz u Casino Fontana, te animacijski program uz glazbu i tematske događaje prema rasporedu... dio su pogodnosti ovog prekrasnog, modernog i luksuznog hotela s pet zvjezdica! Kupon vrijedi u periodu 14.01.-01.03.18.! ***Ponuda je u prodaji ISKLJUČIVO do 28.12. STOGA POŽURITE i iskoristite ovu jedinstvenu pogodnost!!!***

Atlantida Boutique Hotel nalazi se u Rogaškoj Slatini u Sloveniji. Hotel je dobio ime po mitološkom otoku Atlantidi, uglavnom poznat po svojim navodnim naprednim pretpovijesnim civilizacijama. Ipak, to nije mit da je Zemljina voda izvor svih živih bića i da su minerali izvor energije za sve oblike života. U tom svjetlu, moderan i luksuzni hotel Atlantida nalazi se na najboljem mogućem položaju. 

Sadržaji hotela:
76 luksuznih dvokrevetnih soba i apartmana
lobby bar
Restoran (međunarodna hrana, tradicionalni specijaliteti, lokalna sezonska hrana, itd)
a'la carte restoran Klub
Unutarnji grijani bazen i wellness (finska sauna, turska kupelj, slana soba, masaže)
fitness
garaža

Rogaška Slatina
Grad Rogaška Slatina dobro je poznat po svojoj tradiciji lječilišta i ljekovite mineralne vode. Njegova prirodna mineralna voda, poznata pod komercijalnim imenom Donat Mg, posebno je bogata magnezijem i natrij, te je dokazano da ima povoljne prehrambene i fiziološke učinke.


Rogaška Slatina i okolica nude brojne mogućnosti za aktivan odmor i razgledavanje povijesnih znamenitosti uz planinarenje, penjanje i biciklističke staze. Također možete posjetiti: Pleterje samostan, muzej na otvorenom u Rogatec, Olimje, Ptuj, Maribor, Bled, Postojnsku jamu, Piran, itd.


Ovaj mirni gradić je tek nešto više od sat vremena vožnje od slovenske prijestolnice Ljubljane (i njegova zračna luka), a nekoliko sati vožnje od Beča, Salzburga, Budimpešti, Trstu, Veneciji, Zagrebu, Beogradu i drugim europskim gradovima, čime se omogućuje jednodnevne izlete.