Ne propustite rukometnu groznicu u Splitu i smjestite se u Heritage Palace Varoš na 3 dana i 2 noćenja s buffet doručkom, boca vina dobrodošlice, sve za 2 osobe za 749 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hrvatska je 2018. domaćin rukometnog Eura! Prvenstvo će trajati od 12. do 28. siječnja 2018., a jedan od gradova domaćina je upravo i Split! Stoga trk po ulaznice za tekme, kupon ove ponude u ruke i pravac na europsko rukometno prvenstvo!

HERITAGE PALACE VAROŠ sastoji se od 16 vrhunski udobnih dvokrevetenih soba s privatnim kupaonicama, restorana i bašte. Sve sobe su klimatizirane, te opremljene dizajnerskim namještajem, mini barom, sefom, LCD televizijom ravnog ekrana i besplatnim bežičnim internetom. 


Moderne kupaonice sadrže tuš, sušilo za kosu, higijenske potrepštine te dizajnersku keramiku. 


Hotel se odlikuje jedinstvenim spojem drevnog i suvremenog, te pruža vrhunsku udobnost i luksuz prema potrebama modernih putnika, dok istovremeno čuva spomen na povijest ove živopisne stare gradske četvrti.

Trinaesto europsko prvenstvo u rukometu održat će se od 12. do 28. siječnja 2018. godine u Hrvatskoj. Kućice će na Rivi biti postavljene sve do 16. siječnja, odnosno sve do treće utakmice hrvatske rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu.


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail palace.varos@gmail.com ili na mobitel 099 2745 071, uz KOD kupona po primitku kupona.