SKIJANJE - BOHINJSKO JEZERO! Provedite zimu nedaleko Bohinjskog jezera uz 3 neodoljiva paketa na odabir za dvoje u hostelu Pr' Pristavc uz 1 ili 2 noćenja s doručkom/polupansionom već od 279kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se samo 2 kilometara od Bohinjskog jezera u simpatičnom hostelu Pr' Pristavc! Prije nego što stisnete kupi izaberite između tri opcije za dvije osobe po super cijeni!

Okružite se planinom i šumama, i prekrasnim Bohinjskim jezerom na 2 ili 3 dana i preporodite se i napunite energijom!

Hostel Pr' Pristavc nalazi se u mjestu Polje, samo dva kilometara od Bohinjskog jezera! 

Odlična destinacija i polazište za sve generacije koji žele uživati u predivnom krajoliku i raznim aktivnostima u prirodi, kao planinarenje, biciklizam, kanunig, kajak, penjanje, plivanje i brojne druge aktivnosti!

Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 2 dana, 1 noćenje s doručkom + 20% popusta na jednodnevnu ski kartu za skijalište Vogel (iskoristivo od nedjelje do četvrtka), sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom + 20% popusta na dvodnevnu ski kartu za skijalište Vogel (iskoristivo svaki dan u tjednu), sve za 2 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 3 dana, 2 polupansiona + 20% popusta na dvodnevnu ski kartu za skijalište Vogel (iskoristivo svaki dan u tjednu), sve za 2 osobe.

Dodatna pogodnost: besplatan parking.

Hostel pruža svojim gostima besplatan parking!

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na + 386 59 137 611.