Poboljšajte svoj prirodan izgled obrva! Permanent make-up za područje obrva! Rješite se neželjenih nepravilnosti ili uljepšajte svoj prirodan izgled uz Beauty Centar Vanessa za samo 599kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trajna šminka ne topi se pod utjecajem lošeg vremena i ne ispire se u vodi! Trajni make-up štedi Vaše vrijeme te će ukloniti sve nedostatke sa Vašeg lica! Kupon vrijedi do 31.01.2018.!


Vaše lice je uvijek besprijekorno našminkano, što je vrlo bitno za prezaposlene žene, majke koje uvijek trebaju lijepo i dotjerano izgledati, a nemaju svaki dan vremena provoditi sate i sate ispred ogledala. 

Ako želite da Vaš izgled obrva postane izraženiji, ali da ne izgledate kao da ste nanijeli previše make-upa, trajni make-up je rješenje za Vas!

Velika prednost trajnog make-upa je što se ne skida noću, u bazenu, tokom fizičkih aktivnosti, tako da možete biti sigurni da će vaš izgled uvijek biti postojan.


Trajna šminka (shading) obrva pripada vrsti permanentnog makeup-a, namjenjenog uljepšavanju i isticanju prirodnih crta obrva. Omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahtjeva i ispravljanje sitnih nedostataka te naglašavanje određenih crta obrva. 

Metoda pruža besprekoran i konstantan makeup, pa je idealno rešenje za žene koje imaju osjetljivu kožu ili izraženu alergiju na određenu vrstu šminke. Metodom trajnog šminkanja (shading) obrva, koje su po prirodi previše svijetle, tanke, rijetke ili nepostojeće, se mogu pojačati i poboljšati. Uz pomoć ove vrste šminke isticat će se Vaša prirodna lepota, što za posljedicu ima mlađi i svježiji izgled lica. 


Trajna šminka (shading) obrva je namjenjena:

onima koji na licu i koži imaju ožiljke od povreda ili kirurških zahvata,

zrelijim ženama sa rijetkim obrvama 

osobama koje su zbog bolesti ili nekoga drugog razloga izgubile obrve,

osobama sa sijedim obrvama ili izrazito svijetlim obrvama,

ženama koje ne žele svakodnevno šminkanje, ali žele lijep izgled,


Primjenom ove metode trajne šminke obrva, u zavisnosti od gustoće bojenja  moguće je postići: 

- potpuno prirodne obrve, 

- glamurozne obrve, 

- guste obrve sa mekanom teksturom, 

- odsutnost neprirodnih kontura obrva.


Ova metoda je značajno bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading), jer nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posljedica.