Dočekajte Novu godinu u Splitu! 4 dana uz 3 noćenja u classic sobi Hotela Jona Split 4*+ doručak u hotelu San Antonio, sve za 2 osobe po specijalnoj novogodišnjoj cijeni za samo 1549kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dočekajte Novu godinu u ''najlipšem gradu na cilome svitu''! Kako nije organiziran doček u hotelu, preporučuje se odlazak na Splitsku rivu gdje nastupaju Mjesni odbor, Gustafi i Jole & Band! Kupon je iskoristiv isključivo u periodu 29.12.17.-02.01.18.!

Hotel San Antonio nalazi se izravno na plaži turističkog naselja Podstrana koja je smještena 8 km od stare jezgre grada Splita, u kojoj se nalazi UNESCO-m zaštićena Dioklecijanova palača. Objekt nudi besplatan parking, besplatan bežični pristup Internetu (WI-Fi). Svim gostima je na raspolaganju bez naknade sauna koja se nalazi u glavnoj zgradi hotela San Antonio.

Hotel San Antonio se sastoji od glavne zgrade hotela u kojoj se nalaze de lux sobe, anex zgrade imena Gala u kojoj se nalaze classic sobe i anex zgrade Jona u kojoj se nalaze standard sobe.

Iznimna lokacija restorana San Antonio koji se nalazi na samoj plaži čini doručak posebnim doživljajem, uz šum mora i bogati švedski stol.

Classic Double Room

Prostrana moderno uređena ugodna soba sa spavaćom sobom i dnevnim boravakom sa udobnim kožnim dvosjedom i radnim stolom. Soba ima balkon. Pojedinačno kontroliran klima uređaj, mini bar, LCD TV-e sa međunarodnim programima i bežični pristup internetu zadovoljit će svakog gosta. Sve sobe imaju mramornu kupaonicu sa hidromasažnom kadom ili tuš kabinom.

Maks. odraslih: 2, Maks. djece: 1

Gosti hotela Jona mogu koristiti sve sadržaje hotela San Antonio.

Advent u Splitu


"Uživajte u bogatoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije. Razmazite sva osjetila gastronomskim poslasticama koje nude šarmantne kućica uz zvukove veselih Božićnih hitova." (izvor: http://www.visitsplit.com/hr/2624/advent-u-splitu)