[ZAGREB] Drage žene napokon se oslobodite stresa i poboljšajte svoje zdravlje! KRALJEVSKA ANTISTRES MASAŽA CIJELOG TIJELA 60 minuta u Salonu Pedi spA za samo 109 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Antistres masaža je isključivo opuštajuća masaža. Pomno odabranim pokretima I pritiscima na određenim točkama izaziva odgovore živčanog sustava. Antistres masaža je je idealan spoj opuštajućih pokreta i terapeutskih pritisaka!

KRALJEVSKI TRETMAN tretira se cijelo tijelo, organizam se oslobađa napetosti, nakupljenog  strasa i ustajale energije a puni se novom, kvalitetnom i pozitivnom energijom!

Živimo brzo, previše sjedenja i previše stresa. Naše tijelo je predodređeno da se konstantno kreće a svakodnevno se nalazi u neprirodnom položaju i to puno sati. Sve to vodi deformaciji kičme, usporenom krvotoku i metabolizmu odnosno u konačnici narušava naše zdravlje.

Zato Vas pozivamo, dođite i opustite se nakon napornog dana i vratite tijelu potrebnu energiju!


Jeste li znali? 

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!