Karneval u VENECIJI 10.02.18.! 1-dnevni izlet uz prijevoz luksuznim turističkim autobusom i turističkog pratitelja tijekom putovanja, za samo 169 kn po osobi! Polazak iz Rijeke!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Veneciju u najljepše doba, za vrijeme poznatog Venecijanskog karnevala! Svaki kutak Venecije odiše prošlošću, pogotovo u vrijeme karnevala koji čarobno oživljava doba princeza, vitezova i ljubavnih zapleta!

Ponuda uključuje:

Karneval u Veneciji - jednodnevni izlet, 10.02.2018.

Izaberite jednu od opcija polaska:

Polazak 10.02.2018.

Cijena uključuje: Prijevoz luksuznim turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja; jamčevinu turističkog paket aranžmana, organizaciju i pripremu izleta.

Cijena ne uključuje: stručno vođenje po Veneciji, prijevoz brodićem od parkinga do centra grada i natrag (cca 10 EUR); stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama.

U ovom utočištu romantike lijepo je u svako doba, no karnevalsko vrijeme posebno je za svakog posjetitelja. Kostimirani balovi i privatne karnevalske zabave, nekada rezervirani samo za plemenitaše, danas su dostupni širem krugu koji si to može priuštiti. Posjet venecijanskom karnevalu je poput povratka u prošlost. Maske princeza, vitezova kao i strašnijih likova poput opasnih zvijeri, ali i vrckastih harlekina, opsjedaju grad pa turisti skromno skriveni ispod svojih “maskirnih rekvizita” mogu uživati u mimohodima, predstavama, glazbi te neizostavnom fotografiranju.

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju s jednim usputnim zaustavljanjem. Dolazak u Veneciju oko 10:00 sati. Odlazak do centra grada po izboru, pješice ili brodićem. Slobodno vrijeme za posjet trgu Sv. Marka - Duždevoj palači - ulici Mercerie s brojnim trgovinama – nekom od zanimljivih venecijanskih muzeja – kupovinu - ili uživanje u karnevalskom ugođaju, vrevi na gradskim ulicama i trgovima, romantičnu vožnju gondolom. Polazak iz Venecije u 19:00 sati. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.


Nakon kupnje kupona potrebno je poslati KOD i ID broj kupona i slijedeće podatke (ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, kontakt br. telefona, mail adresa) na e-mail: info@neomar.hr. Obavezno navesti datum za koji ste rezervirali putovanje.