Započnite Novu 2018. na samoj obali Kaštelanskog zaljeva! 3 dana/2 noći u sobi s pogledom na more u Hotelu Štacija za 2 osobe, novogodišnja večera u 6 slijedova uz živu glazbu...za samo 1237kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odredište na koje ćete se uvijek vraćati – Hotel Štacija! Provedite Novu godinu daleko od užurbanog grada u mirnom Kaštel Lukšiću, tik uz more, u neposrednoj blizini Splita i Trogira – gradova pod UNESCO-vom zaštitom! Novogodišnja večera započinje u 20h, 31.12. uz živu glazbu, aperitiv, jelovnik od 6 slijedova, čaša vina na izbor, čaša šampanjca u ponoć! Požurite sa kupnjom jer ima samo 6 kupona!!!

Ispunite vrijeme svog novogodišnjih praznika razgledima dvoraca u kojima su boravili Miljenko i Dobrila- tragični ljubavni par, boravcima na plaži, dugim šetnjama uz more i izletima te ostalim brojnim aktivnostima u neposrednoj blizini.  

Dan će vam biti u potpunosti ispunjen uz nezaobilazne obroke u našem originalnom a la carte restoranu. Osigurajte sebi i najmilijima boravak u novom hotelu Štacija!   

Kaštela

U kaštelanskom zaljevu nalaze se slikovita stara primorska sela: Kaštel Štafilić, Kaštel Novi, Kaštel Stari, Kaštel Lukšić, Kaštel Kambelovac, Kaštel Gomilica i Kaštel Sučurac. Ovih 7 gradića koji se kao sedam bisera slažu u oblik ogrlice spojili su se i postali suvremeni grad Kaštela. Svaki od njih je zadržao unikatni, izuzetni karakter. Slikovite plaže, zaljeve i tvrđave koje pozivaju u šetnju i razgledavanje tog prekrasnog kutka zemlje.

Kaštela su mjesto sastanka, muzike i zabave koje se ponosi odličnom atmosferom i izuzetnom kuhinjom. Potvrđuju to narodne priče o strastvenoj ljubavi plemićkog para Miljenka i Dobrile - junaka lokalnog „love story“. Lokalne restauracije i taverne pozivaju mirisom domaćih, kaštelanskih jela s kojima se servira odlično kaštelansko crno vino. Ljubaznost gospodara povezana sa tradicionalnim gostoprimstvom vodi do iskušenja kojeg se ne može odbaciti.