[VALENTINOVO] Dan zaljubljenih u Beču! 2 nezaboravna dana 10.-11.02.2018. uz prijevoz i 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*, licenciranog pratitelja, lokalnog gradskog vodiča...za samo 525 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[BEČ] Provedite nezaboravna 2 dana u romantičnom Beču! Upoznajte ljepote carskog grada u pratnji lokalnog gradskog vodiča, uživajte u poznatim bečkim slasticama i doživite duh carskog grada... OTKAZANO!!!

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN: ZAGREB - BEČ


Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506) u 04.55h. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Beču 05.15h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju sve do BEČA, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Po dolasku u Beč, odlazak na panoramsku vožnju ulicom RINGSTRASSE ili bečkim prstenom, ulicom koja okružuje unutarnji dio grada i koja čuva velebne i značajne građevine. Tako ćemo proći pored URANIA OPSERVATORIJA, MUZEJA I AKADEMIJE PRIMJENJENIH UMJETNOSTI, VELIKOG GRADSKOG PARKA, PALAČE WÜRTTEMBERG (u kojoj se danas nalazi HOTEL IMPERIAL), ZGRADE OPERE, AKADEMIJE I MUZEJA LIKOVNIH UMJETNOSTI, PRIRODOSLOVNOG MUZEJA, DVORCA HOFFBURG, TRGA MARIJE TEREZIJE, PARKOVA BURGGARTEN, VOLKSGARTEN i RATHAUSPARK, PARLAMENTA, BURGTHEATRA, ZGRADE SVEUČILIŠTA i neo-gotičke crkve VOTIVKIRCHE. Nakon panoramskog upoznavanja grada, slijedi upoznavanje grada pješice, u pratnji lokalnog gradskog vodiča. Slobodno vrijeme za kavu i kolač, uživanje u austrijskim specijalitetima; shopping u najpoznatijoj shopping ulici MARIAHILFERSTRASSE ili obilazak jednog od brojih gradskih muzeja. U poslijepodnevnim satima ćemo se uputiti prema hotelu koji se nalazi u širem gradskom centru. Smještaj u sobe i vrijeme za kraći odmor. Predvečer je planiran zajednički odlazak u središte grada javnim gradskim prijevozom, u pratnji pratitelja grupe. Slobodno vrijeme za individualne programe, preporučamo odlazak na večeru u jedan od HEURIGERA - tradicionalnih bečkih restorana. Povratak u hotel javnim gradskim prijevozom. Noćenje.


2. dan: BEČ - ZAGREB


Doručak. Odjava iz hotela i slobodno jutro za samostalno istraživanje grada i uživanje u ljepotama istog. Poslijepodne okupljanje grupe i odlazak prema kraljevskom dvorcu SCHÖNBRUNN, jednom od najljepših baroknih palača Europe, koji je poznat i kao ljetna rezidencija carske obitelji Habsburg. Dvorac se smatra zaštitnim znakom Beča i najvažnijim kulturnim blagom Austrije, a osim prekrasnim interijerom može se pohvaliti prekrasnim parkom i GLORIETTOM. Slijedi individualni obilazak dvorca. Nakon razgleda dvorca slobodno vrijeme za posjet Zološkom vrtu ili za obilazak prekrasnih vrtova koji ga okružuju. Nakon obilaska dvorca, okupljanje grupe i polazak prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Austriju i Sloveniju uz kraća usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.