[SPLIT] Oslobodite se nagomilanog stresa, ubrzajte metabolizam i izbacite otrove iz tijela!!!! Anticelulitni paket mršavljenja od 6 tretmana u Centru ljepote i zdravlja Mia za samo 249kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjedite nagomilane kalorije tijekom blagdana i odaberite najbolji poklon zdravlja i ljepote za Vas i Vaše najmilije! Cijena uključuje 3 anticelulitne masaže nogu ili trbuha (svaka po 30 minuta) + 3 limfne drenaže uređajem (svaka po 30 minuta)!


Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.


Anticelulitna masaža 

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.


Posljedice celulita su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.


Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.


Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže
– smanjenje obujma nogu
– smanjenje oteklina nogu
– razbijanje i razgradnja celulita
– poboljšanje cirkulacije
– pomaže učvršćivanju i zatezanju kože
– pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma
– primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu