[SLOVENIJA] Sezona skijanja je počela, stoga trk SVI NA ROGLU!!! 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona u Jurček Innu*** uz 2 cjelodnevne SKI karte za SKI resort Rogla za 2 osobe i za samo 1478kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čist zrak, netaknuta priroda, duboke šume Pohorja, brojne biciklističke i pješačke staze, planina, vodopad Šumik, Lovrenško jezero, lječilište Rogla te bogata kulturna baština kao i gostoljubivi ljudi te ukusna hrana i više su nego dobar razlog za posjetit ovo čudesno mjesto! Kupon vrijedi u periodu do 30.12.17. ili 02.01.-20.03.18. (u periodu 22.12.-02.01. nije moguće korisiti kupon radi popunjenosti)

Pod zelenom padinom Pohorja, u neposrednoj blizini Terme Zreče nalazi se Inn Jurček. U ugodnom ambijentu nudimo Vam autentična domaća jela, a posebno smo poznati po raznim gljivama.

Naše se jela odlikuju prvenstveno odličnom kvalitetom, jer se pripremaju od namirnica proizvedenih na održiv način, što daje jedinstven i puni okus.

Kuhamo po receptima naših baka i ponovno otkrivamo već zaboravljenu kulinarsku tradiciju Pohorja.

Bilo da ostajete ili samo gladni posjetitelj, kontaktirajte nas i sigurno ćete otići od nas i više nego zadovoljni ;)

Gostionica sa prenoćištem JURČEK *** nudi 4 dvokrevetne sobe i 1 jednokrevetnu sobu. Svaka soba uključuje LCD TV, hladnjak i bežični pristup internetu.

Rogla je planina, naselje i ljetovalište u mjestu Zreče, na Pohorju (slovenski: Zreško Pohorje), u sjeveroistočnoj Sloveniji. 

Turizam u Zreču prvi se put pojavio prije Drugog svjetskog rata. Ideja je bila da se turizam razvije na Rogli zajedno s ostalim turističkim središtima na Pohorju te da se ponudi kompletan paket - skijanje, toplice i agroturizam.

Jeste li znali?

Rogla, jedan od skijaških centara u Sloveniji s najboljim snježnim uvjetima i najduže skijaške sezone! Ima 13 padina dostupnih za sve razine skijaša zimi!