[ZAGREB] DOLJE KILE!!! GARANTIRANO gubljenje centimetara u Salonu za njegu tijela Goga! 44 UDARNA tretmana mršavljenja za samo 829kn!!! Kupon se može iskoristiti do 01.02.18.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kako se izboriti sa viškom masnih naslaga predstavlja jednu od najčešćih ženskih dilema. Međutim, ponekad čak i pored puno uloženog truda, masne naslage i centimetri viška u obujmu ne mogu se lako ukloniti, a dijete rijetko daju rezultate baš na mjestima na kojima bismo mi željeli!

PAKET 44 UDARNA TRETMANA:

12X TERMO KAPSULA,

12X BODY WRAPPING, 

12X VIBROPOWER,

4X APARATIVNA LIMFNA DRENAŽA,

4X INFRARED SAUNA.


Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultate u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.


BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.


Infra Therapist sauna:

povoljno utječe na Vašu kožu
Sagorijeva kalorije i kontrolira težinu 
Otklanja toksine
Umanjuje bol 
Jača kardiovaskularni sistem
Jača imunološki sistem 
Umanjuje stres i umor 
6 vrsta masaže i odabir temperature


Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.


Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže
– smanjenje obujma nogu
– smanjenje oteklina nogu
– razbijanje i razgradnja celulita
– poboljšanje cirkulacije
– pomaže učvršćivanju i zatezanju kože
– pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma
– primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu


Vibro Power uspješno djeluje na poboljšavanje cirkulacije, probave, celulit, struk, trbuh, bedra i ramena.

U ovih 9 godina rada možemo se pohvaliti izvrsnim rezultatima na svim poljima našeg rada,  a najzapaženije i najveće rezultate imamo s našim programom mršavljenja s kojim su klijentice iznimno zadovoljne.
Osim vrlo ugodne i pozitivne atmosfere u salonu možemo se  pohvaliti da je mnogo klijentica skinulo bez ikakvih problema i gladovanja od 10 do 20 kg, 2 do 3 konfekcijska broja u obujmu. Najveći do sada postigunuti rezultat je skinutih 35 kg!!!! 

Svakoj klijentici se pristupa individualno, zavisno koliko kilograma i obujma klijentica želi skinuti. Efekt je trajni, nema jo-jo efekta kao kod mnogih dijeta.