[ZAGREB] STOP CELULITU!!! MINI PAKET mršavljenja od vrhunskih 14 tretmana u Salonu za njegu tijela Goga! 10x vježbanje u TERMO KAPSULI + 2X LIMFNA DRENAŽA + 2X INFRA SAUNA za 345kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kako se izboriti sa viškom masnih naslaga predstavlja jednu od najčešćih ženskih dilema. Međutim, ponekad čak i pored puno uloženog truda, masne naslage i centimetri viška u obujmu ne mogu se lako ukloniti, a dijete rijetko daju rezultate baš na mjestima na kojima bismo mi željeli!


10x Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultate u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.


2x Infra Therapist sauna:

povoljno utječe na Vašu kožu
Sagorijeva kalorije i kontrolira težinu 
Otklanja toksine
Umanjuje bol 
Jača kardiovaskularni sistem
Jača imunološki sistem 
Umanjuje stres i umor 
6 vrsta masaže i odabir temperature


2x Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.


Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže
– smanjenje obujma nogu
– smanjenje oteklina nogu
– razbijanje i razgradnja celulita
– poboljšanje cirkulacije
– pomaže učvršćivanju i zatezanju kože
– pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma
– primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu