[BLED] Zimski praznici za 2 osobe! Uživajte u Hotelu Ribno*** uz 2 ili 3 polupansiona, 2h wellnessa, 2 x 5€ kupon za masaže u hotelu Ribno, 1x kolač u baru hotela Ribno...super povoljno!!!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju i 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa! Posebna ponuda za goste Crnog Jaja: 3h ulaza u Wellness hotela Ribno: 5€ po osobi!!! Kupon možete iskoristiti u periodu 07.01.-28.03.18.!

Hotel Ribno*** se nalazi u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom selu od kojeg je i dobio ime. 

Njegov položaj na rubu borove šume, oduševljava sve posjetitelje, one koji čeznu za mirom i opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom!

Posebna ponuda za goste Crnog Jaja: 3h ulaza u Wellness hotela Ribno: 5€ po osobi!!!

Gostima hotela su na raspolaganju 58 soba i tri apartmana s kabelskom TV, telefonom i kupaonicom s kadom ili tušem, a većina od njih također imaju balkon ili terasu. 

Cijeli hotel je pokriven bežičnim signalom za pristup Internetu.

U zimu će Vas okruženje hotela Ribno oduševiti brojnim mogućnostima za aktivan odmor. Svakako ćete uživati u skijanju, šetnji, ali i aktivnostima kao što je planinarenje.

Preporučamo Vam šetnjicu oko Bledskog jezera, cca. 60 tak minuta laganog hoda!

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. 

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude. 


KAD STE VEĆ NA BLEDU OBAVEZNO POSJETITE/KUŠAJTE TOP 5 ATRAKCIJA:

1) JEZERO BLED

2) DVORAC BLED

3) "PLETNA" BRODIĆ

4) BLEDSKA KREMŠNITA