[ZAGREB] Opustite se od svakodnevnih briga, napetosti i stresa! Aroma masaža u trajanju 60 minuta u Aroma centru Florine za samo 125 kn! Kupon je iskoristiv do 10.02.2018.!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Masaža je odličan način za vratiti 'dodir' u naše živote! Djelovanje eteričnih ulja zajedno s ljudskim kontaktom i dodirom terapeuta stvara vrlo moćnu terapijsku sinergiju koja uravnotežuje um, tijelo i emocije.

Dodir je vjerojatno jedan od najmanje cijenjenih ljudskih osjetila u današnje doba. Dok starimo, koristimo se vidom i slušanjem mnogo više od dodira. Razmislite, koliko često doista dotaknemo članove naše obitelji, prijatelje, kolege na poslu? Da li ih ikada zagrlimo ili barem potapšamo po ramenu? Ljudi koji u svom životu nisu bili dovoljno dotaknuti mogu emocionalno trpjeti, a to zauzvrat može dovesti do depresije i čak fizičkih tegoba i poremećaja.


Masaža je odličan način za vratiti 'dodir' u naše živote!


Masaža je jedan od najstarijih poznatih oblika liječenja te je također jedan od najvažnijih i najčešćih oblika primjene aromaterapije. Ona predstavlja vrlo učinkovit način rada s uljima jer omogućava duboko prodiranje eteričnih ulja u tijelo. Eterična ulja prije svega djeluju na kožu, ali se i apsorbiraju i u krvotok za vrijeme masaže. A to donosi mnoge dobrobiti za naše fizičko blagostanje i rad unutarnjih organa.


Vrlo je važno zapamtiti da aromaterapeut tretira cijelu osobu, a to znači tijelo, um i duh, ne samo simptome!


Ovo su samo neke od mnogih prednosti aromaterpijske masaže:


·    poboljšava cirkulaciju krvi

·    povećava protok limfe, što pomaže tijelu riješiti se toksina, a i od velike je važnosti za vitalnost, energiju i zdravlje općenito

·    opušta mišiće što pomaže smanjenju napetosti i boli

·    stimulira živčani sustav

·    poboljšava probavu

·    ima zacjeljujući učinak na kožu

·    daje divan osjećaj dobrobiti

·    oslobađa energetske blokade

·    potiče i stimulira vaše tijelo i mozak

·    pomaže učvršćivanju kontura tijela


Drugim riječima, pomaže u postizanju ravnoteže i zdravog tijela i duha!


Koje se tehnike koriste u aromaterapijskoj masaži?

U aromaterapijskoj masaži postoji širok raspon pokreta i poteza, od laganih do vrlo snažnih, ovisno o namjeni terapije. Aromaterapijska masaža uključuje elemente švedske masaže kao što je effleurage i gnječenje dlanovima, limfnu drenažu, akupresuru i neuromuskularne elemente. U masaži nema grubih i naglih pokreta, ali to nikako nije "glađenje".  Takva masaža ponovno uspostavlja sklad i oživljava dijelove tijela čije je funkcioniranje narušeno.


Što mogu očekivati tijekom aromaterapijskog tretmana?

Komunikacija s klijentom je od velike važnosti pa prije masaže obavezno se obavlja razgovor o vama, vašem načinu života, prehrambenim navikama, povijesti bolesti, spavanju, trenutnom zdravstvenom i emocionalnom stanju. Čim više aromaterapeut zna o vama, tim više će vam biti u mogućnosti pomoći.

Na temelju prikupljenih podataka o klijentu, aromaterapeut bira 3 do 5 eteričnih ulja koje zatim dodaje u bazno ulje i tako stvara vašu individualnu aromaterapijsku mješavinu. Izbor ulje će ovisiti o vašem fizičkom i emocionalnom zdravlju ili o vašim individualnim potrebama.U tom procesu vrlo je bitno da vam se sviđa miris uljne mješavine. Masaža obično traje od jedan do jedan i po sati, ovisno o željama ili potrebama.

Na kraju tretmana osjećat ćete se toliko opušteni pa stoga je poželjno da nakon masaže odvojite malo vremena za sebe i provedite ga u ugodnom i opuštajućem okruženju koji dopušta malo refleksije!

Ako želite obnoviti energiju i vitalnost te postići unutarnju ravnotežu, poklonite sebi i/ili Vašem voljenima Aromaterapijsku Masažu u našem ugodnom i toplom ambijentu s kvalificiranim aromaterapeutom i šalicom vrućeg čaja! :)