Provedite nezaboravan i čaroban doček nove 2018. godine! 2 noćenja s doručkom u hotelu Villa Valpovo, novogodišnja večera sa živom glazbom i zabavnim sadržajem, sve za 2 osobe za 1769 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tri dana žive glazbe, plesa i slavonskih gastro užitaka u Villi Valpovo! Kupon se koristi isključivo od 30.12.17. do 01.01.18.!


PROGRAM:

1.DAN

Dolazak i smještaj u hotelu Villa Valpovo. Slobodno vrijeme za šetnju i razgledavanje grada. Poslijepodne, točnije oko 17:00 sati u centru grada Valpova započinje organizacija živih jaslica sa velikim brojem sudionika. Večera u hotelu. Odlazak na počinak. 

2.DAN

Nakon doručka, posjetit ćemo grad Osijek, te na trgu Ante Starčevića doživjeti advent u Osijeku. U 12:00 nazočit ćemo tradicionalnom kupanju osječkog tuljana na Dravi. Potom vožnja božićnim tramvajem do osječke tvrđe ili posjet trgovačkom centru Portanovi. Navečer započinje svečani doček Nove godine, uz glazbu uživo i obilje zabavnih sadržaja do dugo u noć. 

3.DAN

Kasni doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Za one koji žele produžiti, slijedi nesvakidašnji ručak(fakultativno) na obali rijeke Karašice, gdje ćemo organizirati kuhanje čobanca. Dok uživate u okusu tog narodnog jela, podijelit ćemo priznanja pojedincima koji budu ovladali osnovama kuhanja čobanca. Nakon toga check out iz hotela.


O VILLI VALPOVO

Villa Valpovo je smještena na ulazu u grad Valpovo, na glavnoj cesti, kraj  Karašice,  rijeke opjevane u mnogim poznatim slavonskim pjesmama. Do središta grada Valpova ima 10ak minuta šetnje. Kada ste u centru Valpova, osim što možete upoznati naš ponosni grad, njegove kulturno – povijesne znamenitosti i građevine moderne arhitekture, na dohvat ruke su Vam naše banke, pošta, FINA, Gradsko poglavarstvo, Dom zdravlja,  Župna crkva BZBDM, tržnica, Gradska knjižnica, policijska postaja, željeznički i autobusni kolodvor, te tenisko i nogometno igralište i naš poznati valpovački park sa svojim šetnicama.
Hotel je svečano otvoren 22.08.2003. godine. Prvi je i jedini hotel u gradu Valpovu, a zasnovan je na četrdesetogodišnjoj obiteljskoj tradiciji, oduvijek upamćenoj po bogatoj restoranskoj ponudi. 

Zbog jedinstvenog ambijenta, kvalitetnog smještaja, raznolikosti ponude i sadržaja, kao i tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran s četiri  zvjezdice.
U hotelu vrednujemo i hrvatske i europske standarde usluga, a jednako tako nudimo i  autohtone hotelijersko-ugostiteljske sadržaje kontinentalnih osobina valpovačkog, slavonskog kraja.  

U objektu postoje sadržaji koji čine djeljivu, ali  zaokruženu cjelinu. U predvorju hotela površine oko 120m² nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ustakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila, tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. Prema zahtjevima gostiju uslužujemo hranu po izboru (sportski menu, vegetarijanski menu itd…)Raspolažemo sa polivalentnom dvoranom kapaciteta oko 300 gostiju koja se po potrebi prilagođava događaju, te se staklenim odvojivim vratima može razdijeliti na 3 odvojene sale. Iz dvorane se izlazi u novi atrij, moderno rješenje s ustakljenim krovom i mostom koji povezuje novi dio hotela s restoranom i barom.​


SOBE

Sobe su iznimno komforne, klimatizirane, sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. 

Hotel raspolaže s 34 dvokrevetne sobe s mogučnošću trećeg ležaja i 4 apartmana visoke kvalitete, do kojih se dolazi dizalom, tako da je olakšan pristup osobama s posebnim potrebama. Za goste hotela osigurana su parkirna mjesta, veličine oko 400m².