[FIRST MINUTE SKIJANJE] Aktivan zimski odmor za dvoje u prekrasnom Hotelu Pahuljica na Vlašiću po SUPER CIJENI! 2 ili 5 polupansiona, korištenje bazena...Djeca do 7 godina borave BESPLATNO!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u Hotelu Pahuljica tik do skijaške staze i uživajte na Vlašiću! Osigurali smo Vam smještaj po super cijeni, a Vi se pobrinite za ski pass i zabava može početi! Prije kupnje kupona odaberite između 2 (cijeli tjedan) ili 5 noćenja (ned-pet korištenje) na bazi polupansiona! Kupon je iskoristiv u terminu od 12.01. do 01.03.18.!

U suradnji sa prekrasnim hotelom Pahuljica smještenom tik uz početnu stanicu ski lifta Babanovac uživajte u skijanju, kao i korištenju hotelskog bazena..

Virtualno obiđite hotel ovdje

Za sve gurmane preporučamo da probaju vrhunske domaće specijalitete u hotelu Pahuljica.

Hotel Pahuljica je odličan hotel smješten na najboljoj mogućoj lokaciji,tik do staze. Vrhunska usluga, hrana i prekrasan bazen oduševit će Vas, a kad ste već tamo probajte i čuveni Vlašićki čaj ;)

           Hrvoje Bujas, suosnivač Crnog Jaja


Planina Vlašić smještena u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine predstavlja pravi turistički biser. Najviši vrh planine Vlašić doseže visinu od 1943 metra nadmorske visine. Vlašić raspolaže sa 25 km uređenih staza, 2 velika ski lifta, kao i baby ski lift. 

Planina jedinstva mnogih prirodnih vrijednosti, ne ostavlja ravnodušnim nikog i čini se, nikad.

Vrijeme, godišnje doba, pa čak i kraći boravak, razlog su za trajnu i neraskidivu, gotovo intimnu vezu svakog ponaosob.

Takvim ga prije svega čini spoj gotovo nenarušene prirodne jednostavnosti, a ipak ljepote koju je i najvećim novcem nemoguće imitirati, i tu više nego u nečem drugom, reklo bi se, leži "šarm" ove planine.

Vlašić tako vješto, a zahvaljujući turističkim radnicima, prati trendove turističke ponude uvažavajući potrebe suvremenog čovjeka, a da pri tom ne naruši prirodan balans. No baš zato, ova planina zlata je vrijedna jer svoje mjesto mogu naći svi: planinari, sportisti, paraglajderi, ribari, ili tek šetači i ljubitelji prirode i čistog, a ovdje visoko vrijednog zraka, pa se s pravom boravak na Vlašiću tretira kao korištenje zračne kupke.

Zato je to mjesto za zdrave i bolesne, djecu i starce, ali i poslovne ljude i omladinu. Jednako je ugodno tokom cijele godine, ljeti uglavnom uz Ugar, tipičnu planinsku rijeku, a ne ostavlja ravnodušnim niti obilazak Paljenika najvišeg vrha smještenog na 1943 metra.

Sva ova ljepota od Travnika, udaljena je 28 kilometara, a povezana uvijek prohodnim putem čak i u najtežim zimskim uslovima, kada je visina snijega često i preko jednog metra.

Provedite nezaboravne trenutke u netaknutoj prirodi!