3 dana kupanja u Termama Banovcima u Sloveniji!!! Provedite aktivan odmor uz 2 polupansiona u hotelu Zeleni gaj ***, dvokrevetna soba, animacijski program, sve za 2 osobe za 1203 kune!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zimski praznici uz aktivni odmor i kupanje u Termama Banovci! Kupon se može iskoristiti od 05.01.18. do 15.02.18.! Kupon vrijedi od nedjelje do petka!

Manji hotel Hotel Zeleni gaj s 24 sobe nalazi se usred netaknute prleške prirode, a gostima nudi svu udobnost koju zahtijeva moderno doba. Taj gostoljubivi hotel s domaćim ozračjem ljeti najviše posjećuju obitelji s malom djecom jer ima iznimno opsežnu ponudu animacijskih programa, bazenski kompleks, a i posebno je pogodan za djecu i potrebe mladih obitelji. U ostalim godišnjim dobima hotel je ugodno utočište starijih osoba i parova koji uživaju u banovskoj termalnoj vodi. Hotel je pogodno polazište za izlete do znamenitosti oko rijeke Mure.

Termalni izvori na području nekadašnjeg Panonskog mora

Terme Banovci nalaze na području gdje se prije milijuna godina nalazilo Panonsko more, a danas tu nalazimo mnogobrojne termalne izvore. Termalna voda u Termama Banovci bogata je fluorom i pomaže kod olakšavanja reumatskih tegoba i tegoba postoperativnih stanja, nakon operacija kostiju, zglobova i mišića. Posebnost Terma Banovci prleška je razigranost, gostoljubivost i domaće ozračje koji goste u vidu dekoracije, dizajna interijera i ljubaznosti zaposlenika pozdravljaju na svakom koraku.

Razigran obiteljski odmor

Terme Banovci poznate su po svojim animacijskim programima koji od obiteljskih odmora stvaraju nezaboravne uspomene. Izvan ljetne sezone domaće ozračje Terma Banovci privlači mnogobrojne starije osobe koje same ili u društvu unuka uživaju u termalnim izvorima i lokalnoj kuhinji.

Posjetite i....

Babičev mlin u Veržeju

Samo kratka šetnja dijeli goste od plivajućeg mlina na rijeci Muri. Moguće je razgledati i zanatski centar DUO i institut Marianum, gdje se nalazi spomen soba Frana Kovačiča i Slavka Osterca.

Pčelarski muzej u Krapju

Razgledanje pčelarskog muzeja u Krapju otkrit će vam stare načine dobivanja meda te vam omogućiti degustaciju meda i proizvoda od meda.

Stari grad u Goričkom

Izlet u Goričko omogućuje uživanje u brdovitom krajoliku, razgledanje dvorca i park ljekovitog bilja, a zaustavljamo se i na seoskom turističkom imanju gdje je organizirana užina i čaša vina.

Kasačke utrke u Ljutomeru

Kasački sport i konjičke utrke sudjeluju u oblikovanju pulsa života u Prlekiji. Ljeto je u znaku konjičkih utrka koje su vrhunac nedjeljnih popodneva.

Ljutomer s vinorodnim okolišem Jeruzalema

Za vrijeme šetnje po Ljutomeru i vinorodnom okolišu Jeruzalema gosti razgledavaju Ljutomer, posjete lončarstvo Žuman, a zatim slijedi razgledanje Jeruzalema i degustacija vina.

Orhideje i tropski vrt Dobrovnik

Gosti razgledaju uzgoj orhideja i tropski vrt, a imaju i mogućnost kupnje različitih tropskih biljaka koje su pravi melem za oči.

Božićno selo Banovci

Izvori termomineralne vode u Banovcima bili su povod za početak razvoja turizma s kojim danas živi cijelo mjesto. To se najbolje vidi u predbožićno vrijeme, kada mještani ukrase svoje domove, a gosti sudjeluju u izboru najljepše uređenog doma.