[KOPRIVNICA] Spektakularan doček 2018. u Hotelu Podravina uz neponovljivog Sinišu Vucu! 2 bogate večere i neograničeno piće NA DOČEKU, 1h saune i teretane...za dvoje i samo 988kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogati novogodišnji paket uključuje na dočeku: piće dobrodošlice - Aperitiv, pjenušac, 2 bogate večere, novogodišnja zdravica i kava, neograničeno piće tijekom novogodišnje noći, 1h saune i teretane. Kupon je iskoristiv ISKLJUČIVO u terminu 31.12.17.-01.01.18.! Vidimo se u Koprivnici!

Dobrodošli u Hotel Podravina!

Priuštite sebi odmor kakav zaslužujete - hotel Podravina premašuje Vaša očekivanja!

Hotel Podravina*** izgrađen je na temelju dugogodišnje tradicije i raspolaže sa vrhunski opremljenim sobama i apartmanima.

Blizina centra grada i netaknutog prirodnog okruženja Podravine pravi je izbor za Vas i Vaše poslovne partnere, kao i za turističke putnike te cijelu obitelj.

U ugodnoj atmosferi restorana i ambijentu hotela ugodnima za druženje i opuštanje, doživite čari domaće kuhinje i svojim poslovnim partnerima pružite nezaboravan gastronomski doživljaj. Restoran je kapaciteta 300 stolica. Za Vas organiziramo  poslovne domjenke, večere, prezentacije i druge vrste proslava.

Za sve goste osiguran je besplatan parking koji također nudi mjesto za nekoliko autobusa.

Recepcija hotela otvorena je 0-24h i spremna Vas je primiti u bilo kojem trenutku, a u cijelom hotelu dostupan je besplatan wireless.

Svakako posjetite!

Za vrijeme boravka u hotelu Podravina*** preporučamo opuštanje uz ribolov u Turističko rekreacijskom centru Rasinja, pravom raju za aktivni odmor u zdravom i prirodnom okruženju okruženi bogatom florom i faunom i dvorcem baruna Inkeya, poslušajte tamo legendu o tragičnoj ljubavi barunice Lilly.

Preporučamo posjet kolijevci hrvatske naivne umjetnosti – Hlebinama. Posjetite također Regionalni park Mura Drava i popularno kupalište Halaš Čardu, na rijeci Dravi možete ispirati zlato, te posebni zoološki rezervat Veliki Pažut koji obiluje vrlo bogatim biljnim i životinjskim svijetom, a poznat je kao hrvatska Amazona. 

Za vrijeme boravka u hotelu Podravina svakako posjetite i prekrasan koprivnički trg, te prošećite najljepšim parkom u ovom dijelu Hrvatske.