[ZAGREB/RIJEKA/SPLIT/OSIJEK] ULTRABRZO MRŠAVLJENJE! 18 tretmana u Laser Centru Trinity sa UZV kavitacijom, lipolaserom, body wrappingom, pressoterapija, termoslimsuper za samo 699 kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postignite željene rezultate brzo i efikasno uz našeg provjerenog Partnera - Laser Centar Trinity na čak 4 lokacije: ZAGREB, RIJEKA, SPLIT i OSIJEK! Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce! Ponuda uključuje 5 dolaska ovisno o odabranoj opciji! Kupon je iskoristiv do (prvi dolazak) 25.02.18.!

Ponuda uključuje:Laser centar Trinity Zagreb, Rijeka, Osijek ili Split - 18 tretmana za super brzo mršavljenje sa UZV kavitacijom, limfnom drenažom, bodyformerom ili lipolaserom za ultrabrze i vidljive rezultate za samo 699 kn!


Prije kupnje kupona izaberite grad koji želite : 

Opcija 1 Zagreb - Paket mršavljenja za 699 kn 097/772-0086 (Zagreb). 

Opcija 2 Rijeka - Paket  mršavljenja za 699 kn 098/933-0992 (Rijeka).

Opcija 3 Split - Paket mršavljenja za 699 kn 098/1353-664  (Split).

Opcija 4 Osijek - Paket mršavljenja za 699 kn 095/730-2824 (Osijek ).


Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce!


Radno vrijeme: pon-pet 9-20h, sub 9-16h. 


Ultrazvučna kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.


Suvremeni način života pored ugodnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari. Neprestani stres, predugo sjedenje uz premalo kretanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam.



LIPOLASER  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!

Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.


Funkcije:

gubitak težine i oblikovanje,

pomlađivanje kože i njega.

Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


Pressoterapija (Limfna drenaža)

Ukoliko vam je posao stresan, vodite uglavnom sjedeći način života, imate manjak ili potpuni nedostatak fizičke aktivnosti, sve će se to odraziti negativno na vaše tijelo.

Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mahanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

Smisao presoterapije je u tome da se potakne funkcija limfnog sustava, pa se na taj način brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i sva suvišna tekućina. Zahvaljujući tretmanu ući ćete u stanje relaksiranosti, nestat će natečenost i bol, ukoliko su postojali.

Mnogo ljudi ima lošu cirkulaciju u nogama, i slabu prokrvljenost stražnjice i trbuha, nakupljaju se štetne tvari metabolizma, noge otiču, pojavljuju se celulit i proširene vene.

Presoterapiju možete priuštiti bilo kada, jer za proceduru pripreme nema, kao ni oporavka nakon nje.


BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju. Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.


Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci
           Ponude u Splitu