RUKOMETNA GROZNICA U SPLITU! Ne propustite tekme naših reprezentativaca u Splitu i smjestite se u samom centru, u PALACE QUEEN MARY ! 1 ili 2 noćenja za 2 osobe, već od 289 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hrvatska je 2018. domaćin rukometnog Eura! Prvenstvo će trajati od 12. do 28. siječnja 2018., a jedan od gradova domaćina je upravo i Split! Stoga trk po ulaznice za tekme, kupon ove ponude u ruke i pravac na europsko rukometno prvenstvo! Palace Queen Mary - nalazi se u samom centru Splita! Kupon za ponudu vrijedi od 01.01.18. do 31.01.18. !

Palace Queen Mary -ovaj jedinstveni smještaj, osim udobnosti, pruža i prednost da je sve nadohvat ruke: od parka, trga, barova, trgovina, restorana s domaćom kuhinjom, do povijesnih spomenika i Dioklecijanove palače uvrštene na popis UNESCO-ove Svjetske kulturne baštine. 

Otkrijte eleganciju i ekskluzivnost naših soba i apartmana gdje je povijesno naslijeđe u susretu s modernom elegancijom. Naših 6 luksuznih soba i 1 apartman zadovoljavaju najviše standarde u pogledu sadržaja i dizajna. Sobe su ukusno uređene s pažljivo odabranim materijalima te ispunjavaju potrebu suvremenog putnika i nude vrijednost za novac. 

Značajke kao što su klima uređaj, podno grijanje, sušilo za kosu, high-speed Wi-Fi, mini bar, sef i flat screen TV sa satelitskim programima te dizajnerski namještaj, standard su Palace Queen Mary smještajnih jedinica.  

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail innapartments@gmail.com ili na mobitel 098 432 083, uz KOD kupona po primitku kupona.


Trinaesto europsko prvenstvo u rukometu održat će se od 12. do 28. siječnja 2018. godine u Hrvatskoj. Kućice će na Rivi biti postavljene sve do 16. siječnja, odnosno sve do treće utakmice hrvatske rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu.