Izbrišite bore u jednom dolasku uz Crno Jaje & Beauty centar Marina! Nekirurško prirodno zatezanje kože lica - Age smart Dermalogica + radiofrekvencija lica za samo 179 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Top tretman ove zime! Age smart tretman za zrelu ili prijevremeno ostarjelu koža! Snažan tretman koji sadrži visoku koncentraciju antioksidativnih vitamina. Oporavlja kožu od oštećenja i potiče regeneraciju zdravog tkiva. Poboljšava zaštitna svojstva kože. Ne sadrži umjetne mirise i boje!

Opis djelovanja

• Vitamini A, C, E, F i pantenol obnavljaju oštećenu kožu

• Zob djeluje protuupalno, hidratizira i smiruje

• Povećava elastičnost kože i potiče sintezu kolagena


Snažna kombinacija koja će Vam vratiti blistavost koži nakon jednog tretmana!


Age smart regeneracijski tretman lica 


Najsnažniji tretman u našem centru, ujedno i najučinkovitiji (i jedan od favorita klijentica) je Age Smart tretman tzv. pametnog starenja. Kreiran je za osobe koje se bore protiv znakova preuranjenog starenja i oštećenja uzrokovanih UV zrakama. 


Ovaj tretman daje revitalizirajuće pojačanje koži i kreiran je tako da je učvrsti, omekša, njeguje, hrani i regenerira. Snažni vitamini i hidroksilne kiseline dubinski eksfoliraju i obnavljaju kožu dok masažne tehnike oslobađaju mišiće lica od napetosti i stresa.


Age smart tretman predstavlja najučinkovitiju dubinsku terapiju namijenjenu svim stanjima kože - kod preuranjenog starenja, zrele ili devitalizirane kože. S Age Smartom može se krenuti u bilo kojoj dobi, a idealan je već od 30-ih. 


Tretman se izvodi vrhunskom kozmetikom Dermatologica®. 


Dermalogica predstavlja "tihu revoluciju" u njezi kože koja ima kultni status među profesionalcima i bez premca uživa status lidera u industriji njege kože, ne samo zbog inovativnih formula već i kreativnih rješenja u sobi za tretmane. Brend 1986. u Los Angelesu utemeljuju Jane i Raymond Wurwand, osnivači The International Dermal Institutea, koji već 30 godina profesionalnim kozmetičarima pruža edukaciju i postavlja zavidne standarde u kozmetičkoj industriji.


Age smarte sastoji se:

Uklanjanje nečistoće u 2 faze

Snažna eksfoliacija 

Serumi za svako područje

Maska oko očiju

Maska za lice

Završna njega oko očiju

Završna njega lica


POMLAĐIVANJE LICA RADIOFREKVENCIJOM

20 minuta 

Nekirurško prirodno zatezanje kože lica


Radiofrekvencija lica koristi se za prirodne i učinkovite tretmane zatezanja kože lica čiji su rezultati vidljivi već nakon jednog tretmana.


Uređaj za tretmane radiofrekvencije stvara radiofrekventno polje preko elektroda na koži čime se zagrijavaju dubinski i površinski slojevi kože. Zagrijavanje djeluje na povećanje proizvodnje kolagena i elastina u tijelu- proteina koji pomažu održavati elastičnost i čvrstu strukturu kože.


Radiofrekvencijom se najčešće rade tretmani sljedećih područja na licu:

čelo - podizanje obrva, zatezanje kože i smanjivanje bora 

područje oko očiju - smanjivanje bora i linija

obrazi - zatezanje i učvršćivanje opuštene kože, smanjivanje proširenih pora, izglađivanje bora i linija

linija čeljusti - zatezanje i učvršćivanje opuštene kože


Zbog poticanja kože na obnavljanje svojih prirodnih funkcija (obnavljanje proizvodnje kolagena i elastina) nakon završenog paketa tretmana rezultati koji se dobiju mogu trajati i do 24 mjeseca, ovisno o fiziologiji klijenta.