Nova godina u Istri! 1 ili 2 noćenja sa doručkom, 1 večera (uz opciju 2 noćenja), piće dobrodošlice, košarica voća u sobi u prekrasnom Hotelu Fontana u Buzetu za dvoje već od 469kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

OBAVEZNA nadoplata za novogodišnju večeru 450 kn/osobi! Organiziran doček Nove 2018. uz “Vesele dečke”! Kupon vrijedi u periodu 30.12.17.-02.01.2018.!

O HOTELU

Nakon što prve jutarnje zrake sunca obasjaju Vašu sobu i nakon što otvorite balkonska vrata, pogled će Vam zastati na divnom brežuljku starog grada Buzeta. 

Gosti se u hotelu mogu opustiti u wellness studiju "Tjaša" i beauty studiju "En face" uz specijalne masaže na bazi biljaka s Buzeštine, tartufa, vina i zlata..
Uz hotel nalazi se i "Art and Food gallery" gdje gosti mogu kušati domaće proizvode, vina rakije, marmelade, itd.

Na 3 minute hoda od hotela može se posjetiti vrhunski prostor destilerije "Aura", gdje možete u izuzetno originalnom ambijentu degustirati i kupiti
domaće rakije, marmelade, čokolade.
Gosti u hotelu mogu iznajmniti bicikle i provozati se uz prekrasno korito rijeke Mirne ili se zaputiti pješke prekrasnom "Stazom 7 slapova".

Hotel raspolaže sa ukupno 54 sobe i 3 suita.

Komforne sobe i suite-i obnovljeni u modernom stilu u svom sastavu imaju: SAT tv, telefon s mogućnošću izravnog biranja, mini bar, tuš, klimu za grijanje i hlađenje te free wi-fi.

U sklopu hotela nalazi se frizerski salon "Pupa&Mister", te Ordinacija dr. Lazarić - Otorinolaringologija i estetska medicina.

A'la carte restoran

Prateći trendove u kuharstvu i ugostiteljstvu, u sklopu hotela nalazi se hotelski te à la carte restoran u kojem se poslužuju delicije istarske kuhinje s naglaskom na jela od tartufa koja se vrhunski sljubljuju sa biranim istarskim vinima.

Sala restorana s terasom ima 100 sjedećih mjesta.

Prostor je idealan za organizaciju privatnih i poslovnih ručkova, svečanih večera, vjenčanja, banketa i manjih seminara.

Radno vrijeme restorana: od 8.00 -21.00 h