Pripremi se za ispit državne mature iz matematike u Učilištu Mijoč i upiši na željeni fakultet! A razina od 12 nastavnih sati za 199 kn ili B razina od 10 nastavnih sati za 189kn! Početak 10.02.18.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Da biste bili sigurni da ćete briljirati na državnoj maturi iz matematike iskoristite ponudu i dopustite stručnim predavačima Učilišta Mijoč da vam pojasne sve matematičke tajne i zamke. Predavači su srednjoškolski profesori matematike s dugogodišnjim iskustvom! Kompletan tečaj iznosi 60 nastavnih sati!


Polaganje državne mature službeni je završetak srednjoškolskog obrazovanja. Ispit iz matematike stvara poseban pritisak i uvijek zahtjeva posebne pripreme.


Početak priprema je  10.02.2018.

Predviđeni završetak priprema je: 09.06.2018.

Dinamika predavanja: subotom 20 dolazaka po 3 nastavna sata u periodu od:

09:00 - 10:35h i 10:45 – 13:45h.

Da bi se oformila grupa, potrebno je minimalno 10 polaznika.


Učilište Mijoč ustanova za obrazovanje odraslih, omogućuje svojim polaznicima obrazovanje u programima za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije, kao i za programe osposobljavanja i usavršavanja. 


Dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacije, dokvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja svojih polaznika kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske te smo iznimno ponosni na razinu znanja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnog programa.