[SLOVENIJA - GOLTE] Za sve ljubitelje skijanja! 2 noćenja s doručkom u višekrevetnoj sobi u Mozirskoj Koči, 2x dnevna skijaška karta , 1x ulaz u wellness centar u hotelu Golte, za samo 765 kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Veliki fan si skijanja? Na odličnom si putu do istinskog sportskog užitka! Mozirska Koča nalazi se na nadmorskoj visini od 1356 m. Udaljena 15 minuta hoda od hotela Golte i 500 metara od skijališta! Idealna pozicija za zimsko uživanje po super cijeni u Sloveniji!

Ponuda uključuje: 


2 noćenja s doručkom u višekrevetnoj sobi u Mozirskoj Koči
2 x dnevna skijaška karta 
1 x ulaz u wellness centar u hotelu Golte.


Prijevoz žičarom do gornje stanice do hotela Golte i natrag! 

Mogućnost skladištenja skijaške opreme u hotelu Golte! 

           Besplatan parking na donjoj stanici žičare u Žekovcu!


Mozirska Koča sadrži 54 kreveta, od 2 do 6 kreveta po sobi, sobe su odvojene na 2 etaže. Sve sobe imaju zajedničke kupaonice. Ručnici i posteljina dostupni su uz dodatni trošak. 

Na glavnom katu nalazi se blagovaonica s 80 mjesta, koja služi kao zajednička soba za druženje u slučaju smještaja većih grupa. 

Mozirska Koča nalazi se na nadmorskoj visini od 1356 m.


Skijalište Golte nalazi se na nadmorskoj visini između 1.250 i 1.573 metara, protežući se na više od 50 hektara. Osim 12 kilometara skijaških staza, tu je i sanjkalište! 

Skijaška staza prilagođena je za sve vrste skijaša. Podijeljeni su na 4,4 km plavih pruga, 7,4 km crvene boje i čak kilometar crne boje za najzahtjevnije skijaše. Tijekom skijaške sezone brinu se o dobrobiti posjetitelja s raznim događanjima i popratnim ponudama.

Prije kupnje kupona potrebna je provjera slobodnih termina! ODMAH po kupnji obavezna rezervacija na tel. 00386 (0)3 839 11 00 ili na booking@golte.si