TABOO CLUB - DOČEK NOVE GODINE U CENTRU ZAGREBA +AFTER PARTY WITH MARKO NASTIĆ! Spektakularan doček + piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć za 75kn ili sve to + AFTER PARTY #NECUKUCI za 125kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rekli su Vam da nije bitno mjesto već put kojim ćete do njega doći? Lagali su! Od svog otvaranja TABOO CLUB postao je mjesto okupljanja urbane društvene scene i podigao ljestvicu na klubskoj sceni a Nova godina, poseban je dan u TABOO-u. Uz odličnu ekipu, nezaboravan show, vrhunske DJ-e i audiovizualne efekte i krcat klub, svaka Nova godina oduševila je mnogobrojne goste a party se nastavlja i s najpoznatijim afterom do podnevnih sati. Popravnog nema, tako iskoristite i vi ovu priliku za i osigurajte si najatraktivniji doček uz najpovoljniju cijenu - ekskluzivno za Crnom Jaju!!! Kupon vrijedi 31.12.17.-01.01.18.!

TABOO CLUB - NAJSPEKTAKULARNIJI KLUB U SAMOM CENTRU ZAGREBA

U najužem centru 'the Grada', u jednom od najljepših dijelova gradske jezgre, unutar Lenucijeve potkove i ispred čuvenog Esplanade hotela, svoje mjesto pronašao je klub čiji beat odzvanja daleko van granica Lijepe Naše - TABOO CLUB!

U početku se činio kao nadobudan projekt, no TABOO CLUB prerastao je sva očekivanja i postao jedan od najatraktivnijih regionalnih klubova!

Njihova misija stvoriti mjesto na kojem će se gost osjećati kao doma, u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi uz najistaknutija imena svjetske klubske scene zvučalo je kao bajka a klub je naišao na kritike mnogih - koji su ne birajući sredstva pokušali stati na kraj njegovom razvoju.

No ovo impresivno mega zdanje na 3 kata, utvrda dobrog zvuka uređena i opremljena po najnovijim svjetskim standardima općeg dojma - da padneš na guzicu, strahovitom se brzinom upisala na sami vrh zagrebačke i regionalne clubbing scene.

U vrlo kratkom roku TABOO je bez kompromisa okupio samo vrhunska imena regionalne elektronske scene a sve to začinio i impresivnim gostovanjima internacionalnih 'dj bogova' i nezaustavljivo rastao iz mjeseca u mjesec.

Sve to prepoznali su jedini oni čije ih je mišljenje bilo bitno - gosti, koji su to nagradili mnogobrojnim pohvalama i dolaskom - svaki vikend u sve većem broju.

TABOO je postao jedan od najposjećenijih klubova u Zagreb-u, a dance floor ovog mega zdanja postaje premalen jer broj ljubitelja kvalitetnog muzičkog programa neprestano raste.

Unatoč tome što je cilj već odavno ispunjen, glavne njuške TABOO-a nisu digli sve 4 u zrak nego su sve to iskoristili za neprestano unapređenje kluba, programa, produkcije i neumorno osluškuju glas gostiju kako bi pronašli novi način da osmjeh na njihovom licu bude još i veći.

#NECUKUCI - najpoznatiji after party brend u regiji!

No, kako se najbolje priče rađaju spontano i neusiljeno, tako je prirodno i organski rođen i novi brand TABOO-a. Bog svih ikada napravljenih aftera i njihova nova etiketa #NECUKUCI.

Uz taj munjeviti rast, veliki priljev gostiju, krcat dancefloor svakog petka i subote od ponoći do kraja klubskog programa i dobar glas kluba koji nadilazi i granice Lijepe naše, doveo je do novog 'problema'.

Ljudima nije bilo dosta. Floor je bio krcat do jutra i ljudima je bilo fantastično. Nisu htjeli da prestane beat, htjeli su još i jednostavno nisu htjeli ići kući!

Ekipa TABOO-a i za to je pronašla rješenje pa tako prije godinu dana pokreću #NECUKUCI AFTER PARTY, sada već najpoznatiji program after partija, kako bi zadovoljili svoje goste. Svakog vikenda nakon redovnog klubskog programa, ujutro umjesto paljenja svjetla - TABOO gasi višak lighta, pali lasere, pojačava beat i s afterom nastavljaju do podneva.

Na ulazu se stvara još veća gužva jer dolaze i ostali, ekipa koja je imala neodgodivih obaveza pa 'kasne' u svoj omiljeni klub i oni koji su do tada napravila đir po drugim klubovima i shvatili da prije odlaska kućama moraju popraviti večer. Svi se vračaju u TABOO i prepuštaju se beat-u najpoznatijeg regionalnog after party branda.

Sada, nakon više od godinu dana strpljivog rada na razvijanju programa, osim po xtra kvalitetnom klubskom programu, TABOO je i neuništivo najpoznatiji after party place u hrvatskoj.

TABOO CLUB i #NECUKUCI, njihov brend after partija, postali su sinononim za najbolji provod i zasluženo su zauzeli mjesto na samom vrhu klubske scene.

Mnogi drugi klubovi, nezadovoljni svojim radom, očitim padom popularnosti i drastičnim padom posječenosti, pokušavaju se ogrepsti za dio uspjeha klubskog dijamanta. Uz nedostatak kreative i umjesto unaprjeđenja svojih programa svoj 'spas' pokušavaju naći u kopiranju programa ove utvrde elektronske glazbe, ili organizirajući instant after partije - no bezuspješno.

Uspjeh ne dolazi preko noći a to najbolje dokazuje ova bajka o razvoju nevjerojatnog kluba koji je svoje ime upisao na sami vrh regionalne i internacionalne clubbing scene, podcrtano kao mjesto koje moraš vidjeti prije nego smrti.

Jedno je sigurno, TABOO i dalje raste nezaustavljivom brzinom a mi podižemo palčeve u zrak, navlačimo plesne papučice i vidimo se, gdje drugdje nego na dance flooru!

Kako bi bio u toku sa svim novostima TABOO-a obavezno okini lajk i follow na njihovoj službenoj facebook stranici:

TABOO CLUB