[ITALIJA] FIRST MINUTE SKIJANJE u Sand in Taufersu! 3, 4 ili 7 polupansiona u Residence Wiesenhofu 3* nedaleko Kronplatza, wellness, bazeni i popust na saune...za dvoje uz do 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za opuštajući odmor odlučite se za Italiju i poznato zimsko središte Sand in Taufers i guštajte u Residence Wiesenhof 3* malom hotelu s obiteljskom atmosferom! Kupon vrijedi isključivo u periodu na odabir: 10.-23.12.17., 07.01.-03.02.18. ili 17.02.-24.03.2018.!

Dobrodošli u Residence Wiesenhof - mali hotel s obiteljskom atmosferom. Hotel se nalazi u mjestu Campo Tures, u blizini zanimljivosti kao što su "Burg Taufers" i slap "Reinbachfälle". 

Residence Wiesenhof svojim gostima nudi 16 jednosobnih apartmana veličine 25 m2 i 2 dvosobna apartmana za veće društvo veličine 40 m2. 

Prednosti hotela:

- restoran

- kućni ljubimci dozvoljeni na upit

- primjeren za manja društva

- ski bus stanica ispred hotela

Residence Wiesenhof 3 *, nalazi se 2 km od mjesta Speikboden i 15 km od skijališta Kronplaz. Čudoviti paket za ljubitelje mira, korištenje wellnessa hotela, popularni wellness sadržaji u bazenima vodenog parka Cascade već od 249 €.

Hotel se nalazi 2 km od mjesta Speikboden i 15 km od centra Kronplatz i 1 km od vodenoga parka Cascade. Pred hotelom je na raspolaganju autobusna stanica.

Uživajte u zimskim boravku u samom srcu, u hotelu Residence Wiesenhof 3 *, koji nudi čudesan ambijent i veliku udobnost u domaćinstvima. Hotel se nalazi na samom ulazu u Campo Tures, nedaleko od povijesnih muzeja centra. 

Hotel Residence Wiesenhof 3 * okružen Dolomitima u idealnoj destinaciji za zimski predah. Hotel nudi prostrane apartmane, površine 25 m2, opremljene modernom kuhinjom i štednjakom, hladnjakom, prostorom za spavanje, kupaonicom i balkonom. Iz apartmana se razvija čudnovati pogled na zelenu okolicu.

Hotelski restoran poslužuje tradicionalne talijanske i tirolske delicije, a od ponedjeljka ujutro čeka Vas bogati doručak, a navečer Vam se poslužuje večeru od 3 slijeda sa salatama. Nakon skijanja i uživanja u planinskom zraku moći ćete se opustiti u hotelskoj sauni i solariju, dok će gosti grada Benidorma uživati ​​u besplatnoj sauni u Cascade Water Parku (http://cascade-suedtirol.com).