Odmor u Ljubljani! 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom u Hotelu Medno*** u ljubljanskoj četvrti Šentvid, 1x Aurora plata sa hladnim narescima, 1x limunada sa medom...za dvoje već od samo 377kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi! Kupon vrijedi u terminima: do 28.02.2018. (nadoplata za termin 24.12., 25.12. i 31.12.17.)! Svi kupci kupona ostvaruju: 50% popusta na posjet Nacionalnom Muzeju Slovenije, 50% popusta na wellness usluge u Hotelu Medno!

Hotel Medno nalazi se u ljubljanskoj četvrti Šentvid, 9 km od centra Ljubljane i 15 km od Zračne luke Pučnik. Hotel ima SPA centar s hidromasažnom kadom, saunama i privatnim spa sobama.

Sve sobe hotela Medno sadrže LCD TV s kabelskim programima, mini bar i sef. Također je dostupan pristup internetu. 

Kupaonica je opremljena tušem i sušilom za kosu. Gosti mogu koristiti saunu besplatno, dok su ostale SPA usluge dostupne uz nadoplatu.

Gosti mogu uživati u vožnji bicikla i planinarenju okolnim planinama. Također mogu posjetiti pješačku stazi Slavkov dom na 459 metara nadmorske visine ili lijepo brdo Katarina, povijesni gradić Škofja Loka i Zbiljsko jezero.

U zimskim mjesecima gosti mogu uživati na obližnjim stazama za skijaško trčanje. Skijalište Krvavec udaljeno je 25 km.