[ITALIJA] Zima i skijanje u Južnom Tirolu! 3, 4 ili 7 ALL INCLUSIVE LIGHT usluge za dvoje u Hotelu Alpenrast 4*, piće dobrodošlice, boca vina, dnevni ulaz u bazene Cascada, saune....50% povoljnije!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Berghotel Alpenrast idealan je za sve ljude željne pravog odmora u planinama. Smješten na nadmorskoj visini od 1600 metara nudi bezbroj mogućnosti za sport tijekom cijele godine! Period korištenja kupona: 17.02.-02.04.18.!

Berghotel Alpenrast 4* idealan je za sve ljude željne pravog odmora u planinama. Hotel ima mali wellness centar. Smješten na nadmorskoj visini od 1600 metara nudi bezbroj mogućnosti za sport tijekom cijele godine.

Berghotel Alpenrast osim što ima izvrsnu lokaciju i prekrasan pogled na okolne planine; to je savršen hotel za one koji traže opuštajući odmor u planinama. 

Restoran Alpenrast poslužuje tradicionalna i nacionalna jela, gdje možete uživati ​​u izvrsnom ručku i večeri. Doručak sa slatkim i ukusnim buffetom pripremit će za Vas svakog jutra aktivan dan u prirodi. Hotel također nudi besplatno parkiralište i besplatni bežični pristup internetu u hotelskom predvorju.


Hotel nudi 32 izvrsne sobe u alpskom stilu s laganim drvenim namještajem i LCD TV-om. U nekim sobama možete se opustiti na balkonu i uživati ​​u prekrasnom pogledu na planine, večeri uz osvježavajuće piće u pratnji zapanjujući zalazak sunca, na kojem će biti sa svim svom srcu osjetiti ljepotu majke prirode.

Hotel nudi mali wellness centar, a možete jednostavno sjediti ispred hotela na suncu i uzeti vremena za sebe i svoje voljene osobe.

Ponuda također uključuje neograničen pristup parku Cascade Water i 50% popusta na ulazak u svijet sauna u Cascade Water Parku!

U hotelu Alpenrast poslužuju se jela tradicionalne i nacionalne kuhinje, kao ručak ili večera. Ukusan i zdrav doručak s uključenim voćem svakog vas jutra dočekuje u hotelskoj blagovaoni. Hotel vam nudi i besplatno parkirno mjesto te Wi-Fi u predvorju.


Seoska gostionica i istodobno hotel s 4 zvjezdice: to je mjesto gdje se susreću suprotnosti zbog kojih je svaki trenutak posebno sladak. Južno sunce i udobnost Južnog Tirola.

Kod ugostitelja iznimno važnu ulogu igra zadovoljstvo gostiju, zato se uvijek maksimalno trudimo da je u kući sve kako treba biti. Domaćini su potpuno predani poslu i uživaju u tome što rade, a sobe unatoč svoj udobnosti nude posve prirodan osjećaj boravka. Ljubav prema djeci vidljiva i iz njihova odnosa prema njima te u ugrađenoj opremi.