[OSIJEK] Neka najvažnija novogodišnja odluka bude Vaša nova vitka linija! Poklonite sebi ili nekome 30 tretmana mršavljenja + POKLON 7 tretmana u Body Creator centru za 990kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BOGATI PAKET POGODNOSTI uz 30 tretmana i GRATIS: 1x Antropometrijska analiza tijela, 3 x Kontrola razine vode i masti za vrijeme trajanja paketa, 2 x 3D Radiofrekvencija lica, 1 x Lipo LASER + Prehrambeno savjetovanje (osnovno), Individualni pristup, Vježbanje uz stručno vodstvo u Termo slim kapsuli, Garancija 20 cm u obujmu na paket!!! Kupon je iskoristiv do 28.02.2018.!


Termo slimm kapsule: Kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage.


Infra kapsule 

Infra crvene zrake su zrake sunčevog spektra i ne zagrijavaju zrak između  izvora topline i tijela te tako prodiru u dublje slojeve kože. Ubrzavaju metabolizam i procese topljenja masnih naslaga. Detoksiciraju tijelo od razgrađenih masnih naslaga i povećavaju mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama i smanjenju celulita. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.


Infra red kapsula

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje i nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.


Lipo laser

Kombinirano djelovanje nekoliko tehnika lipolize ubrzava procese i pomaže postići brže i trajnije rezultate. Lipo laser je novost na hrvatskom tržištu koji omogućava da se djeluje na lokalizirane masne naslage snagom laserskih zraka i time pomaže razgradnji masnoća na točno određenim dijelovima tijela. Tretman je bezbolan s brzo vidljivim efektima.  


Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.

Učinci elektrostimulacije: smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.



Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.


Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.


Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže
– smanjenje obujma nogu
– smanjenje oteklina nogu
– razbijanje i razgradnja celulita
– poboljšanje cirkulacije
– pomaže učvršćivanju i zatezanju kože
– pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma
– primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu


BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju.Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.


Antropometrijska i metabolička analiza tijela - zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!


Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultati u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo nekoliko minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.

VJEŽBANJE U TERMO KAPSULAMA

Višestruke su koristi vježbanja u Body Creatorovim termo-kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.

Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.


Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.

Smanjivanje bora na licu i oko očiju - RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.

Podizanje vjeđa i obrva - Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

Zatezanje opuštene kože - Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slučaja dolazi do jakog oštećenja vezivnog tkiva, a često i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF valovima moguće je takvu kožu znatno zategnuti i poboljšati joj tonus i napetost zbog regeneracije kolagenih vlakana i vraćanja tonusa kože.

Podbradak - Dubinskim zagrijavanjem masnog tkiva i uništenjem masnih stanica RF valovi znatno smanjuju podbradak, a zbog regeneracije kolagena taj dio kože se zateže, pa se i sam podbradak vidno smanjuje.

Tretiranje akni - RF valovi uništavaju žlijezde lojnice i imaju jak protuupalni učinak koji dovodi do postupna ozdravljenja upalno promijenjenog tkiva. Uz to, smanjuju lučenje sebuma i dovode do sužavanja pora. Osobito dobro djeluju kod hormonalno uvjetovanih akni, a kod ožiljaka dovode do vidnih poboljšanja.

Najbolje od svega je što se sve čari ovog sjajno tretmana mogu vidjeti već 10 dana od početka tretmana.

Body Creator u Osijeku za vas je ovaj mjesec pripremio i super ponudu za dugotrajnu depilaciju! Riješite se dlačica uz čak 40 AFT-SHR tretmana! Ponudu pogledajte ovdje.