Zimski praznici u Sarajevu! 3 dana i 2 noćenja sa uključenim doručkom u Hotelu Saraj*** u Sarajevu za 2 osobe za nevjerojatnih 599kn! Kupon je iskoristiv do 01.04.'18.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine - Sarajevo!!! Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja sa uključenim doručkom u Hotelu Saraj***, Sarajevo za 2 osobe.

Besplatan WI-FI u hotelu.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Hotel Saraj je udaljen samo 250 metara od Baščaršije. Raspolažemo sa 230 komfornih soba, (cca 500 kreveta), wellness & spa centrom, 6 konferencijskih, multimedijalno opremljenih sala kapaciteta 10 - 600 mjesta, restoranima za sve vrste svečanosti poput prijema, banketa, svadbenih veselja i drugih različitih vrsta proslava.

Naše osoblje, uvijek pažljivo i nenametljivo, će znati odgovoriti na svaki Vaš zahtjev sa besprijekornim i personaliziranim servisom, što je odlika ovog porodičnog hotela koji se može pohvaliti kvalitetom i tradicijom baziranom na preko 50 godina bavljenja ugostiteljstvom.

Naš cilj je da vam osiguramo ugodan boravak u Sarajevu bilo da ste doputovali poslom ili zbog zadovoljstva. Na raspolaganju je više kategorija soba, od izvrsnih jednokrevetnih soba do apartmana za porodice.

Hotel Saraj posjeduje čuvane, otvorene i zatvorene garaže za autobuse i automobile koje stoje na raspolaganju našim gostima besplatno!