[ZAGREB] Opustite se od svakodnevnih briga, napetosti i stresa! Aroma masaža u trajanju 60 minuta u Aroma centru Florine za samo 125 kn! Kupon je iskoristiv do 10.02.2018.!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Masaža je odličan način za vratiti 'dodir' u naše živote! Djelovanje eteričnih ulja zajedno s ljudskim kontaktom i dodirom terapeuta stvara vrlo moćnu terapijsku sinergiju koja uravnotežuje um, tijelo i emocije.

Dodir je vjerojatno jedan od najmanje cijenjenih ljudskih osjetila u današnje doba. Dok starimo, koristimo se vidom i slušanjem mnogo više od dodira. Razmislite, koliko često doista dotaknemo članove naše obitelji, prijatelje, kolege na poslu? Da li ih ikada zagrlimo ili barem potapšamo po ramenu? Ljudi koji u svom životu nisu bili dovoljno dotaknuti mogu emocionalno trpjeti, a to zauzvrat može dovesti do depresije i čak fizičkih tegoba i poremećaja.


Masaža je odličan način za vratiti 'dodir' u naše živote!


Masaža je jedan od najstarijih poznatih oblika liječenja te je također jedan od najvažnijih i najčešćih oblika primjene aromaterapije. Ona predstavlja vrlo učinkovit način rada s uljima jer omogućava duboko prodiranje eteričnih ulja u tijelo. Eterična ulja prije svega djeluju na kožu, ali se i apsorbiraju i u krvotok za vrijeme masaže. A to donosi mnoge dobrobiti za naše fizičko blagostanje i rad unutarnjih organa.


Vrlo je važno zapamtiti da aromaterapeut tretira cijelu osobu, a to znači tijelo, um i duh, ne samo simptome!


Ovo su samo neke od mnogih prednosti aromaterpijske masaže:


·    poboljšava cirkulaciju krvi

·    povećava protok limfe, što pomaže tijelu riješiti se toksina, a i od velike je važnosti za vitalnost, energiju i zdravlje općenito

·    opušta mišiće što pomaže smanjenju napetosti i boli

·    stimulira živčani sustav

·    poboljšava probavu

·    ima zacjeljujući učinak na kožu

·    daje divan osjećaj dobrobiti

·    oslobađa energetske blokade

·    potiče i stimulira vaše tijelo i mozak

·    pomaže učvršćivanju kontura tijela


Drugim riječima, pomaže u postizanju ravnoteže i zdravog tijela i duha!


Koje se tehnike koriste u aromaterapijskoj masaži?

U aromaterapijskoj masaži postoji širok raspon pokreta i poteza, od laganih do vrlo snažnih, ovisno o namjeni terapije. Aromaterapijska masaža uključuje elemente švedske masaže kao što je effleurage i gnječenje dlanovima, limfnu drenažu, akupresuru i neuromuskularne elemente. U masaži nema grubih i naglih pokreta, ali to nikako nije "glađenje".  Takva masaža ponovno uspostavlja sklad i oživljava dijelove tijela čije je funkcioniranje narušeno.


Što mogu očekivati tijekom aromaterapijskog tretmana?

Komunikacija s klijentom je od velike važnosti pa prije masaže obavezno se obavlja razgovor o vama, vašem načinu života, prehrambenim navikama, povijesti bolesti, spavanju, trenutnom zdravstvenom i emocionalnom stanju. Čim više aromaterapeut zna o vama, tim više će vam biti u mogućnosti pomoći.

Na temelju prikupljenih podataka o klijentu, aromaterapeut bira 3 do 5 eteričnih ulja koje zatim dodaje u bazno ulje i tako stvara vašu individualnu aromaterapijsku mješavinu. Izbor ulje će ovisiti o vašem fizičkom i emocionalnom zdravlju ili o vašim individualnim potrebama.U tom procesu vrlo je bitno da vam se sviđa miris uljne mješavine. Masaža obično traje od jedan do jedan i po sati, ovisno o željama ili potrebama.

Na kraju tretmana osjećat ćete se toliko opušteni pa stoga je poželjno da nakon masaže odvojite malo vremena za sebe i provedite ga u ugodnom i opuštajućem okruženju koji dopušta malo refleksije!

Ako želite obnoviti energiju i vitalnost te postići unutarnju ravnotežu, poklonite sebi i/ili Vašem voljenima Aromaterapijsku Masažu u našem ugodnom i toplom ambijentu s kvalificiranim aromaterapeutom i šalicom vrućeg čaja! :)