[07.-13.01./ 14.-20.01./ 21.-27.01./ 28.01.-03.02.] Odmor na Bohinju&skijanje na Vogelu! 6 polupansiona u Hotelu Jezero ili Kristal 4*, SKI PASS....već od 2989kn za odrasle ili 319kn za djecu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor u predivnoj prirodi slovenskog Bohinja! Uživajte u odmoru uz bazen i wellness sadržaje u hotelu Jezero 4*, 6-dana skipass za skijalište Vogel, besplatan ski bus od hotela do polazne stanice gondole, juha i torta sa povratka sa skijališta svakoga dana gostima Hotela Kristal****!

Hotel Jezero smješten je u središtu mjesta, uz Bohinjsko jezero, u srcu Julijskih Alpa. 

Gosti mogu uživati u svježem planinskom zraku i predivnom zalasku sunca nad planinama. 

Na raspolaganju su: wellness centar, restoran, besplatni bežični pristup internetu u zajedničkim prostorijama i besplatno parkiralište u okviru objekta.

Elegantno namještene sobe imaju balkone s vrtnom garniturom i sve suvremene sadržaje. Sve sadrže: prostor za sjedenje, mini bar, TV, vlastitu kupaonicu s tušem te sušilom za kosu.


Ukusna jela slovenske kuhinje poslužuju se u restoranu Vrtovin, koji obuhvaća natkrivenu ljetnu terasu, i à la carte restoranu Zlatovčica, koji također ima prostranu natkrivenu terasu. Dostupni su vrhunski objekti za wellness i fitness te sala za konferencije Vrtovin za poslovna i privatna događanja.

Hotel također nudi spremište za skije, uslugu najma bicikala i razne druge usluge kao što su pranje te kemijsko čišćenje rublja i posluga u sobu. Skijaško odmaralište Vogel nalazi se na 4,5 km, a skijalište Kobla na 5 km. Na raspolaganju je usluga prijevoza autobusom do skijališta. 

Ribčev Laz je odličan izbor za putnike koje zanimaju biciklizam, hodanje i opuštanje.


Hotel Kristal**** je obiteljski hotel smješten pokraj jezera Bohinj na rubu Nacionalnog Parka Triglav. 

Hotel Kristal**** opremljen je u tradicionalnom stilu i daje Vam osjećaj komfora i

 pregršt modernih usluga koje sadrži svaki hotel 4*. 

Prekrasan hotel, vrhunska hrana i predivna priroda čine hotel Kristal savršenom destinacijom za Vaš odmor iz snova!


Bohinj je jedan od bisera u svijetu. Ovdje ćete uživati u ​​spavanju na svježem planinskom zraku. Hotel je smješten iznad Bohinjskog jezera. Vaša pluća će biti ispunjena svježim zrakom. Velike šume oko jezera Bohinj su poput prirodnih zračnih filtera. 

Nalazi u središtu nacionalnog parka Triglav, koja je jedna od najvećih planina u Europi, s nacionalnim parkovima, s prekrasnim krajolikom planinskih vrhova, najveće alpsko jezero u Sloveniji i povijesne atrakcije. 

U zimskom razdoblju Bohinj je prava bajka za sve vrste zimskih sportova: skijanje, skijaško trčanje, snowboarding, zimsko pješačenje, turno skijanje, hodanje krpljama, snijeg rafting i penjanje po ledu. 

Skijalište Vogel se smjestilo u idiličnom kutku Slovenije, u nacionalnom parku Triglav, ispod istoimenog najvišeg planinskog vrha Slovenije te iznad jezera Bohinj. 

Do Vogela se dolazi gondolom koja kreće s obale Bohinja u mjestu Ukanc. Gondola novija, brza i kapaciteta 80 ljudi, a za nekoliko minuta prebacuje skijaše na nadmorsku visinu od 1.535 m n/m gdje i počinje skijalište. Odmah pri izlasku iz gondole nalazi se hotel, restoran, caffe bar, ali i ski rent, servis i depo te ski škola. Djeca koja još ne skijaju moći će se zabaviti u vrtiću na snijegu, na početku skijališta.

Nekoliko je restorana i barova s terasama u kojima se skijaši mogu okrijepiti. Nude se standardni specijaliteti, poput gulaša, jote, pizze, raznih štrudli..., a cijene se kreću oko 7 eura za hranu dok bezalkoholna pića i pivo stoje oko 3 eura. Na kraju skijaškog dana u dolini gdje se nalaze i brojne smještajne jedinice, od apartmana i pansiona do hotela, je još bolja gastronomska ponuda. 

Do Vogela se dolazi autocestom iz Ljubljane prema Kranju te skretanjem na običnu cestu za Bled i Bohinjsku Bistricu. Od Rijeke treba prevaliti oko 180 km, a iz Zagreba oko 220 km.